Joke Bruijs boeken?

joke bruijs boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Joke Bruijs boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Joke Bruijs

ALLROUND
Joke Bruijs is een allround artieste die, en daar raakt men nog wel eens van in de war, alles kan. Zij zingt de sterren van de hemel sinds haar 15de en is een veelgevraagd actrice voor zowel theater, televisie als filmproducties.De overvolle agenda van de afgelopen 37 jaar zegt genoeg.

THEATER
Zo begon zij op 15-jarige leeftijd aan optredens met radio-orkesten als:
Het ‘VARA dansorkest’, ‘The Skymasters’ en het fameuze orkest ‘The Ramblers’. Een fantastische start van haar carrière die snel gevolgd werd door Theatercomedy producties met o.a. Jan Blaaser, de Mounties en Mini & Maxi.

In het seizoen ’85-’86 verraste zij iedereen met haar bijdrage in twee producties van de cabaretgroep Don Quishocking, namelijk ‘Kaltes Grauen’ en ‘Instituut Zwagerman’.

MUSICAL
Ook op musical gebied heeft Joke zich bewezen in programma’s als: ‘Kaat Mossel’ (1994), ‘Mooi Katendrecht’ (1996), en de prachtige productie ‘Blood Brothers’, waarin Joke een zeer indrukwekkende hoofdrol vertolkte.

SOLO PROGRAMMA’S
Ook haar solocabaretprogramma’s ‘Hemelsbreed’, ‘Joke Bruijs zingt d’r moerstaal’, ‘Helpers weg eerste ronde’ en ‘Gepeperd’ waren een groot succes.

Boekingen Joke Bruijs

TELEVISIE
Op televisie heeft zij zich de laatste jaren ontwikkeld als een vaste waarde in producties als: ‘Vreemde praktijken’ en de televisiehit ‘Toen was geluk heel gewoon’ (best bekeken Nederlandse comedy-serie sinds jaar en dag). Deze serie, die met 12 jaar de langstlopende serie in Nederland is, won in 1999 de Acadamy award en de prestigieuze Televizierring.

VOCAAL
Intussen blijft er ook op zanggebied genoeg gebeuren. Zo was zij soliste in een theaterprogramma met muziek van ‘Cole Porter’ onder leiding van het orkest van Cor Bakker. Een jaar later deed zij een theatertour met muziek van ‘Richard Rodgers’ onder leiding van het Metropole orkest, met lovende recensies als gevolg.

CD
Ook bracht zij haar eerste solo-jazz CD uit onder de naam ‘Close to me’. Op deze CD zingt zij voor het eerst onder leiding van Louis van Dijk, een legende in de Nederlandse muziek wereld, en een blauwdruk van musici uit de top van het Nederlandse jazzcircuit. Deze CD werd zeer enthousiast ontvangen en is in het buitenland, met name Japan, inmiddels ontdekt en daar op weg een grote “hit” te worden.

BIJZONDERE GEBEURTENISSEN
Op 7 december 2003 kreeg Joke uit handen van Burgemeester Opstelten de “Erasmusspeld” opgespeld, een blijk van waardering van de stad Rotterdam. Op 10 december 2012 verscheen Swingend door het leven. Een rijk geillustreerde biografie.

Kom in de stemming

Joke Bruijs boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Joke Bruijs te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Joke Bruijs wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Joke Bruijs viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Joke Bruijs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Joke Bruijs boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Joke Bruijs kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Joke Bruijs boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!