Als de Dag van Toen boeken?

Als-de-dag-van-toen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Als de Dag van Toen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Als de Dag van Toen

Met deze act brengt Jos Cové weer herkenbare gevoelens naar boven bij ouderen in een Verzorgingshuis. Enige tijd geleden trad Jos op voor de bewoners van het Verzorgingshuis waar zijn moeder woont. Na afloop van dit optreden kwam een bewoonster naar Jos toe om hem te bedanken. Ze zei in tranen tegen hem “Weet je onze hersenen hier sterven langzaam af. Jij hebt er vanavond voor gezorgd dat deze weer wat ververst worden. Dank je wel hiervoor.” Deze woorden maakten zoveel indruk op Jos waardoor hij besloot dat hij meer wil optreden in Verzorgingshuizen.

Muziek verbindt en geeft herkenning

Muziek verbindt en geeft herkenning en troost. De bewoners in Verzorgingshuizen kunnen zich steeds minder herinneren, maar bekende liedjes blijven ze wel onthouden. Bijna iedereen weet opeens nog wel dat Sophietje ranje met een rietje dronk!

Boekingen Als de Dag van Toen

Jos Cové is bij velen bekend met zijn act ‘JC zingt Borsato’. Wat veel mensen niet weten is dat Jos ook optreedt in Verzorgingshuizen. Met zijn optreden ‘Als de dag van toen’ zingt Jos ruim 2 x 30 minuten liedjes in Verzorgingshuizen die voor de meeste bewoners herkenbaar zijn en warme gevoelens oproepen.

Als de Dag van Toen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Als de Dag van Toen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Als de Dag van Toen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Als de Dag van Toen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Als de Dag van Toen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Als de Dag van Toen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Als de Dag van Toen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Als de Dag van Toen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!