JôN boeken?

jon boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Jon boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie JôN

Met jarenlange ervaring als frontman van een bekende coverband weet JôN! wel at er gevraagd wordt om van elke gelegenheid een muzikaal FEEEEEESSIIEE te maken.

JôN! verzorgt een avondvullend programma. Dit betekend eventueel 4 sets van ± 40 minuten. Overal waar JôN! komt, past hij zijn repertoire en het volume aan, aan de wens van de opdrachtgever. Hij doet er alle saan om het feest te laten slagen.

Zijn repertoire is zéér, maar dan ook zéér breed. Alles wat JôN! doet, doet hij met veel enthousiasme omdat hij van muziek houdt! Van Hazes tot AC/DC, van Disco tot Hoempapa, van Folk tot Country, rustige zwijmelnummers & heftige Beats, oude Klassiekers en hedendaagse moderne hits. Vele stijlen en voor elk wat wils!!

Boekingen JôN

JôN! laat iedereen meezingen, zwijmelen, schuifelen, foxtrotten, walsen, dansen, headbangen, hakken, springen en de polonaise lopen!

Inmiddels nam deze ras-entertainer al twee eigen nummers op. De eerste single verscheen eind vorig jaar (Dakje op de O). In de zomer van 2019 komt het nummer HAWAII uit. Een heerlijk uptempo nummer dat JôN! zowel in het Nederlands als in het Fries zingt.

Tot ziens, TOT JôN!

Kom in de stemming

JôN boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jon te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jon wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jon viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jon boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jon kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!