Juni Juliet boeken?

Juni-Juliet-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 200 personen

Juni Juliet Pianoshow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Juni Juliet Pianoshow

Juni Juliet is Back!! Het is mogelijk hem te boeken en er is keuze in 4 spectaculaire Piano Shows.

Juni Juliet is een geboren entertainer en ondertussen wereldberoemd vanuit o.a. Curacao, New York, Maimi, Tokyo, Barcelona, Londen en Scheveningen. Als zanger, pianist en entertainer heeft Juni opgetreden in voorprogramma’s van “de Toppers”, Frans Bauer, Marco Borsato en Glennis Grace.

Boekingen Juni Juliet Pianoshow

In de bekende Crazy Piano’s in Scheveningen heeft hij 2 jaar lang opgetreden. Daarnaast kreeg Juni groot succes door het introduceren van het “The Sing n Swing” concept. In 2007 is Juni weer terug gegaan naar zijn geboorteland Curacao. En nu weer helemaal terug in Nederland!

Van Blue’s naar Jazz of laidback Sounds naar High Energie feest muziek, Juni Juliet is er klaar voor.

Kom in de stemming

Juni Juliet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Juni Juliet Pianoshow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Juni Juliet Pianoshow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Juni Juliet Pianoshow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Juni Juliet Pianoshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Juni Juliet Pianoshow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Juni Juliet Pianoshow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Juni Juliet Pianoshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!