Dj Rose boeken?

dj rose boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Rose boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Rose

Geboren in Suriname en opgegroeid in Nederland. Judith van Kuijk ontwikkelde al in een vroeg stadium haar liefde voor muziek. Begonnen in de entertainmentindustrie als danseres, dansend in verschillende dans- en modeshows van over de hele wereld. Judith gaf dansworkshops en werkte ook als choreograaf voor veel artiesten. Haar meest recente opdracht als danscoördinator was het concert van Afrojack in de Heineken Music Hall in Amsterdam tijdens de ADE. Enkele jaren geleden vond ze haar nieuwe uitdaging en werd ze DJ, beter bekend als Dj Rose. Rose staat voor puurheid en schoonheid.

Haar indrukwekkende podcasts ‘House of Roses’ staan regelmatig online. House of Roses is een muzikale trip met haar favoriete nummers van het moment. Haar flirterige sound is een mix van driving deep (tech) house en electro gecombineerd met tribal elementen. Dit is een statement voor passie en het vermogen om het dak in brand te steken en een energie te creëren die boeit.

Rose verscheen op line-ups van grote clubs en festivals met artiesten als Nicky Romero, Franky Rizardo, Prok and Fitch, Sander Kleinenberg, Funkerman, Benny Rodriquez, Ferreck Dawn en meer… Haar uitstekende dj-sets hebben van haar positie een gerespecteerde naam gemaakt in de plaats.

Boekingen Dj Rose

Enkele hoogtepunten zijn:
Zakelijk: Miljonairfair – Shanghai, Canned, België, Grand Finale Champions League – München, Seat-tour – Spanje, 100 jaar Champagne Moët – en andere evenementen voor bedrijven zoals Porsche, Bentley, Cartier, Seat, et cetera.

Referenties Clubs: Heineken Music Hall, Panama (Amsterdam), Jimmy Whoo (Amsterdam), Escape (Amsterdam), Herfstkriebels (Utrecht), ADE (Amsterdam), The Ocean Diva (Amsterdam), Supperclubcruise (Amsterdam), CLUB NL (Amsterdam), Amsterdam ArenA, et cetera.

Festivals:
Ultrasonic Festival, Dreamvillage, Sunbeats Festival, Zomerkriebels Festival…

Nu reist Judith de wereld rond om de harten van veel muziekliefhebbers te veroveren. Met releases op het platenlabel ‘Spinnin’ Records, (’s werelds toonaangevende meest onafhankelijke dance platenlabel) werkte ze eerder samen met bekende artiesten als Nicky Romero, We are loud, et cetera. Rose zal zich concentreren op haar werk als Dj/producer om haar “EP” uit te brengen ergens begin 2017.

Kom in de stemming

Dj Rose boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Rose te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Rose wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Rose viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Rose online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Rose boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Rose kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Rose boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!