K.O. Brass boeken?

ko-brass-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

K.O. Brass boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie K.O. Brass

K.O.Brass! is een internationaal koperkwintet dat bestaat uit leden van de blazerssectie van The Kyteman Orchestra. K.O.Brass! overrompelt en overdondert je waar je bij staat.
Vijf bekende solisten met hun eigen presentatie in één groep. K.O.Brass! raakt je met hun hoge speelniveau. De musici spelen met veel enthousiasme en brengen de muziek met een verbluffende techniek en virtuositeit.

K.O.Brass! is een muzikale beleving die je niet snel vergeet en bestaat uit leden met verschillende roots. De blazers halen zoveel mogelijk uit hun instrument. Zij doen dat akoestisch, elk met hun eigen muzikale culturele bagage. Met veel passie, plezier en professionaliteit zodat elk optreden een echte happening wordt met een eigen sound.

Boekingen K.O. Brass

Het repertoire bestaat uit Klassieke, Jazz en Wereldmuziek zelf bewerkt en gearrangeerd, daarnaast brengt het blazerskwintet ook verrassende eigen composities en improvisaties ten gehore.

De Leden van K.O.Brass! werkten mee aan vele concerten en opnames zoals bij Wende Snijders, New Cool Collective, Typhoon, Blaudzun en Kapok. Alsook aan Catharijn Classique een klassieke
muziekserie van museum Catharijneconvent in Utrecht.

K.O.Brass! brengt muziek op maat . Bij openingen, feesten, herdenkingen, en andere evenementen in de concertzaal, kerk, in de buurt of welke locatie dan ook.
De musici vormen een eenheid in verscheidenheid en zoeken naar muzikale verbindingen met muzikanten en bezoekers uit de hele wereld.

Kom in de stemming

K.O. Brass boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om K.O. Brass te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u K.O. Brass wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met K.O. Brass viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u K.O. Brass online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

K.O. Brass boeken

Dus bent u benieuwd hoe u K.O. Brass kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

K.O. Brass boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!