Kate Ryan boeken?

kate ryan boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Excl. reiskosten

Kate Ryan boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kate Ryan

Kate Ryan debuteerde in 2001 en veroverde nationale hitlijsten met ‘Scream For More’, een krachtig dansnummer dat iedereen meteen laat dansen. Een jaar na haar eerste hit bracht ze haar tweede megahit ‘Désenchantée’ uit. Sindsdien toert ze non-stop en intensief, neemt ze op en brengt uit. Een grote internationale doorbraak volgde in 2006 toen ze deelnam aan het Eurovisie Songfestival met ‘Je T’adore’.

Mix van dans en pop

De Belgische zanger vult het podium met een mix van dans en pop. De typische Kate Ryan-touch? Ongetwijfeld haar vrolijke hits en energieke optredens. Met een beetje glitter en glamour treedt ze op met zelfgeschreven nummers als ‘Libertine’, ‘Ella Elle L’a’ en ‘Voyage Voyage’. Met een prachtige stem en prachtige performances staat Kate in de hitlijsten in Polen, Duitsland, Zweden en Spanje.

Boekingen Kate Ryan

Kate Ryan brengt succesvolle albums uit

Kate Ryan trad op met glamoureuze dansacts op tal van podia en bereikte de hoogste hitlijsten in België en ver daarbuiten. Haar albums Free, Stronger and Different werden bekroond met gouden en platina awards. Verder schittert de World Music Award op haar indrukwekkende platen. Na 15 jaar maakt zangeres Kate Ryan nog steeds indruk op trouwe en nieuwe fans op grote podia en kleine akoestische instellingen. ”

Kom in de stemming

Kate Ryan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kate Ryan te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kate Ryan wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kate Ryan viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kate Ryan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kate Ryan boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kate Ryan kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kate Ryan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!