2 Fabiola boeken?

2-Fabiola-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

2 Fabiola boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie 2 Fabiola

De Belgische Dance formatie ‘2Fabiola’ scheerde midden jaren ’90 hoge toppen in de Europese hitlijsten en discotheken. Terwijl ‘Play This Song’ wekenlang de dansvloer domineerde stond ‘Lift You Up’ 5 weken op nummer 1 in de ULTRATOP (1996). Daarna volgde het ene succes na het andere… Wie kent ‘I’m on Fire’, ‘Freak Out’, ‘Magic Flight’ en ‘Flashback’ niet? In 2000 verhuisde Patje naar het Party-Island Ibiza, en bouwde even een break in zijn schitterende muzikale carriere..

2008, de start van de nieuwe 2Fabiola, ging gepaard met een enorme media-hype rond de 90’s… De ‘I love the 90’s party in Hasselt was een absoluut hoogtepunt met 25.000 feestgangers. Samen met 2 nieuwe vocalisten ging Patje terug on TOUR met 2Fabiola in België en Nederland. ‘Blow Me Away’, en ‘Lift U Up 2009’ waren de eerste releases op het 2Brains Label, dit wel met wisselend succes…

Boekingen 2 Fabiola

In 2010 was er de onvergetelijke Libanon Show (in samenwerking met het Belgisch leger en TV DE rode loper). De zomer van 2010 bracht ook de eerste radio hit “Push It Up” voor 2Fabiola. Van 2008 tot 2010 bouwde de groep terug een geweldige stage-reputatie op, met bijna 200 optredens!

Kom in de stemming

2 Fabiola boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om 2 Fabiola te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u 2 Fabiola wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met 2 Fabiola viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u 2 Fabiola online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

2 Fabiola boeken

Dus bent u benieuwd hoe u 2 Fabiola kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

2 Fabiola boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!