KISSterious-KISS Tribute Band boeken?

kissterious kiss tribute band boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 - 75 minuten

icon-music

Geluid

Incl. backline

KISSterious-KISS Tribute Band boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie KISSterious-KISS Tribute Band

Jij wilde het beste? Nu is je kans het beste te boeken!

KISSterious-KISS Tribute Band is je #1 KISS-eerbetoon en geeft je de KISS-klassiekers in vol ornaat en met alle speciale effecten en persoonlijke acts die je verwacht!

Eelke show van KISSterious-KISS Tribute Band is een rock-‘n-roll-feest. De setlist is gevuld met klassiekers als DETROIT ROCK CITY, DEUCE, I LOVE IT LOUD en natuurlijk de favorieten aller tijden SURE KNOW SOMETHING en I WAS MADE FOR LOVIN’ YOU.

KISSterious-KISS Tribute Band-shows bevatten de legendarische kostuums, platformlaarzen en make-up. De band gebruikt de kenmerkende instrumenten en een volledig LED-verlicht drumstel. Samen met rokers, vlammen, een knipperend KISS-logo, blinders, sirenes, slingers en vuurwerk, geeft een KISSterious-KISS Tribute Band-show je er een om nooit te vergeten.

Boekingen KISSterious-KISS Tribute Band

KISSterious-KISS Tribute Band speelt een mix van volledige, lite en unplugged shows. Steeds meer wordt KISSterious-KISS Tribute Band geboekt voor grotere evenementen. Enkele highlights:

  • KruiseFest 2019 – Miami (USA)
  • Huntenpop (NL)
  • Reurpop (NL)

Ga terug naar de tijd van glamourrock uit de jaren 70 en ervaar het nostalgische geluid en een geweldige show. Als je denkt dat het te luid is, ben je waarschijnlijk te oud voor

Rock ’n Roll all NITE en Party Every Day!

Kom in de stemming

KISSterious-KISS Tribute Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om KISSterious-KISS Tribute Band te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u KISSterious-KISS Tribute Band wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met KISSterious-KISS Tribute Band viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u KISSterious-KISS Tribute Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

KISSterious-KISS Tribute Band boeken

Dus bent u benieuwd hoe u KISSterious-KISS Tribute Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

KISSterious-KISS Tribute Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!