La Bouche boeken?

la bouche boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

La Bouche boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie La Bouche

Frank Farian, de man achter Boney M en Milli Vanilli, rolde in 1995 zijn equivalent uit de jaren ’90, La Bouche, uit. Zanger Melanie Thornton en rapper Lane McCray, gevestigd in Duitsland, werden nummer één in Europa en Canada met hun singles ‘Sweet Dreams’ en ‘Be My Lover’.

In 1995 bracht het duo hun eerste Amerikaanse single “Tonight Is the Night” uit voor Logic Records. Met een mix van R&B, house en pop, verscheen Sweet Dreams in september 1995, geproduceerd door Farian; All Mixed Up verscheen in 1996, een jaar later gevolgd door Moment of Love. In 1998 gaf La Bouche S.O.S.

Boekingen La Bouche

Na het verlaten van het duo in 2001, kwam Thornton om het leven bij een vliegtuigongeluk in Zwitserland, ze was op reis van Berlijn naar Zürich toen het vliegtuig neerstortte, waarbij zij en de andere 23 passagiers aan boord omkwamen. McCray bleef optreden als La Bouche met andere vocalisten en sloot zich uiteindelijk aan bij de Hongaarse zangeres Sophie Cairo in 2016; het duo bracht in 2017 “Sweet Dreams” uit en in 2018 “Night After Night”.

Kom in de stemming

La Bouche boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om La Bouche te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u La Bouche wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met La Bouche viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u La Bouche online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

La Bouche boeken

Dus bent u benieuwd hoe u La Bouche kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

La Bouche boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!