Lady Lounge boeken?

lady lounge boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 700 personen

Lady Lounge boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Lady Lounge

Lady Lounge is een compleet nieuw concept van Cloud9Music. Zij hebben een CD hebben uitgebracht waarbij de beste zangeressen van Nederland onder wie o.a. Do, Sabrina Starke, Krystl, Belle Perez, Leonie Meijer en Stevie Ann bekende popklassiekers in een frisse lounge jas zingen. Denk aan titels als “Crazy” (Gnarls Barkley), “Just Say Yes” (Snow Patrol) en “I Don’t Want To Talk About It” (Rod Stewart).

De productie is in handen van Dorian Broekhuyse en Mark den Hartog, die ook verantwoordelijk zijn voor de succesvolle Supperclub lounge albums. Buiten twaalf spiksplinternieuwe songs bevat de cd tevens lounge tracks van Caro Emerald en Trijntje Oosterhuis. Het album wordt ondersteund door de debuut-single van Jennifer Ewbank, die door wist te dringen tot de halve finale van The Voice of Holland.

Boekingen Lady Lounge

Naast een uitgebreide tv-campagne, staat er ook een tour op de agenda waarbij een selectie van de zangeressen de nummers ook live ten gehore brengen. Lady Lounge is te boeken voor een zeer indrukwekkend optreden. Informeer naar de mogelijkheden van dit unieke concept!

Lady Lounge boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lady Lounge te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lady Lounge wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Lady Lounge viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Lady Lounge online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lady Lounge boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Lady Lounge kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Lady Lounge boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!