De Legendes boeken

De-Legendes-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluidset tot 30 personen

De Legendes boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Legendes

Tijdens een geweldige 30 tot 40 minuten durende show komen de hits van de drie legendes; Willy Alberti, Koos Alberts en Nico Haak voorbij. Uitgevoerd door kleinzoon Dennis Alberti, Neef Pierre van Dam en zoon Kees Haak.

Een feest der herkenning!

Gezellige duetten, de bekende hits als o.a. “Foxy Foxtrot”, “Ik verscheurde je foto” en “de Glimlach van een kind….”passeren de revue op een eigentijdse, frisse manier. Kortom, een feest der herkenning!!!

Boekingen de Legendes

De drie artiesten eren de muziek van de Nederlandse grootheden en hebben vooral ontzettende veel plezier om de tent volledig uit z’n kop te zetten. Op 24 augustus 2022 kwamen de Legendes met hun eerste single “Een reisje langs…” De première van de single was te zien bij Shownieuws op SBS6 een paar dagen voor de release.

ÉÉN DING IS ZEKER… STIL BLIJVEN ZITTEN TIJDENS HET OPTREDEN IN ONMOGELIJK!

De Legendes boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Legendes te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Legendes wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Legendes viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Legendes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Legendes boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Legendes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Legendes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!