Laura Stullich boeken?

Laura-Stullich-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Laura Stullich boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Laura Stullich

Laura is opgegroeid in Marburg (Duitsland), waar ze rhönrad als wedstrijdsport heeft geleerd in de club TSV Marburg Ockershausen op 10 jarige leeftijd. Ze deed al snel mee met nationale en internationale wedstrijden. Binnen 4 jaar behoorde ze bij de top van de wereld en werd vice-wereld kampioen. Twee jaar later was ze nog sterker op de wereld kampioenschappen in 2005 door alle 4 de gouden medailles te behalen. Na de middelbare school heeft ze besloten om les te geven als professionele trainer in Amerika. Laura heeft daar haar solo act gecreëerd en heeft daarmee opgetreden op vele evenementen en festivals. In 2011 heeft ze nogmaals meegedaan aan de wereld kampioenschappen en won ze 3 gouden medailles en 1 zilveren.

Boekingen Laura Stullich

Tijdens wedstrijden ontmoette ze de Nederlandse sporters Boy. Snel kwamen deze twee atleten samen en ontwikkelde duo shows. Samen richtten ze hun eigen bedrijf op, “Wheel Sensation’ in Amsterdam. Al meer dan 10 jaar is Laura is artiest, nationaal en internationaal met solo en duo optredens. Onder andere in het circus, variété, zakelijke evenementen, sport gala’s, tournees op cruiseschepen en particuliere evenementen. Daarnaast vind Laura het leuk om hun kennis te delen. Jarenlang traint ze al jonge atleten in binnen- en buitenland. In 2013 had Laura haar talent bewezen, op het WK in Chicago waar zij opnieuw 2 gouden medailles won en in 2014 zilver op de World Team Cup in Berlijn. In 2016 hebben Boy en Laura gezamenlijk hun eigen oefenruimte in Zaandam gekocht genaamd “Circus Sensation” waar ze trainen voor hun eigen shows en lesgeven aan alle doelgroepen.

Kom in de stemming

Laura Stullich boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Laura Stullich te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Laura Stullich wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Laura Stullich viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Laura Stullich online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Laura Stullich boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Laura Stullich kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Laura Stullich boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!