Sezina Kelsey boeken?

Sezina-Kelsey-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluidset tot 200 personen

Sezina Kelsey boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sezina Kelsey

Na indrukwekkende finale plaatsen bij The Voice Kids en het Junior Songfestival kan ‘powerhouse’ Sezina niet wachten om haar eerste single uit te brengen. In 2016 sneuvelde ze als pupil van Ali B in de battles van The Voice Kids, maar liet zich daardoor niet uit het veld slaan. Ze schreef zich in voor het Junior Songfestival en eindigde als tweede in de competitie. Sezina, die in 2013 al met vlag en wimpel een plaatselijke talentenjacht won, besloot het toch nog een keer te proberen bij de juniorenversie van The Voice en niet zonder succes: ook hier haalde ze, onder begeleiding van Marco Borsato, met gemak de finale en werd ze uiteindelijk tweede.

Boekingen Sezina Kelsey

Haar talent bleef niet onopgemerkt. Zo stond ze deze zomer al voor 8.000 man op het uitverkochte festival Live In Hoorn en was Glennis Grace zo onder de indruk van haar krachtige stem dat ze Sezina uitnodigde als gastartieste bij haar Whitney Houston Tribute concerten in Ahoy Rotterdam op 6 en 8 september 2019.

Sezina zelf? Die wil gewoon niks anders dan een superster worden. ‘En daar moet alles voor wijken’, grapt de zangeres.

Kom in de stemming

Sezina Kelsey boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sezina Kelsey te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sezina Kelsey wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sezina Kelsey viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sezina Kelsey online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sezina Kelsey boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sezina Kelsey kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sezina Kelsey boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!