Levende Standbeelden boeken?

levende standbeelden boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 40 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Levende Standbeelden boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Levende Standbeelden

We hebben méér dan zestig verschillende Levende Standbeelden. Ze zijn verrassend, historisch, fantasievol of juist realistisch, maar altijd: theater op hoog niveau!! Op deze pagina vindt u een keuze uit ons uitgebreide aanbod. Voor een totaaloverzicht kijkt u op levendstandbeeld.nl. Bel ons als u iets bijzonders zoekt. Er zijn veel meer mogelijkheden. Ook standbeelden op maat!

Opi BENch (zwevend standbeeld Opa’s Bankje) – Geniet van het leven, het vliegt zo voorbij…
Deze vriendelijke grootvader heeft afgesproken met zijn kleinkind. Als verrassing kocht hij enkele kleurrijke ballonnetjes. Ondertussen rust hij even uit op het bankje. De ballonnen zijn zo sterk dat ze grootvader optillen. Gelukkig kan hij net op tijd met zijn wandelstok de bank vastgrijpen. Omdat hij best goed hangt, wacht hij zo rustig op zijn kleinkind. Grootvader nodigt u graag uit om samen met hem op de bank te komen zitten om even rust te nemen voor het leven dat voorbij vliegt…Neem gerust een leuke selfie op de bank met grootvader.

Méér dan 60 (!) verschillende Levende Standbeelden

Rendez-vous is een zwevend standbeeld en originele performance die raakt! Een melancholische én grappige animatie. Verlaten, opgehangen als een oude jas, hangt zij eenzaam aan een (verlichte) lantaarnpaal. Ze praat en mompelt wat voor zich uit… totdat er muziek klinkt en ze recht vanuit haar hart ‘laat me niet alleen’ zingt. (een vertaling van Jaques Brell’s, “Ne me quitte pas”). Of tijdens de kersttijd ‘It’s gonna be lonely this christmas without you’…
Winnaar Nederlandse kampioenschappen Living statue 2013 + 1-e prijs Esthetiek

Terra’s Trots ‘Trotse Rotsen’ zijn twee ‘stenen’ figuren die met hun kinderwagen vol keitjes, hun kleintjes uitdelen aan het publiek. Hierop staan handgeschreven boodschappen, complimenten, leuzen, en dergelijke. Vervreemdend, hartverwarmend, origineel en interactief.
Klant mag kiezen wat erop komt te staan. “Je bent een kei van een…” “Onze rots in de branding!” (jubilaris) “Wij dragen een steentje bij..” “Rotsvast vertrouwen in…” “Keigoed… ” Steengoed…” of het kan ook één grote kei zijn met een fijn gedicht.
Wanneer er op een ludieke manier iets oprechts overgebracht mag worden dan draagt deze act graag haar steentjes bij!
Integer, vrolijk en warm. Een meer dan sympathieke act die de mensen een hart onder de riem steekt, een compliment geeft, een speciale en blijvende herinnering… Een gebaar van menselijkheid!

Boekingen Levende Standbeelden

Het Mosmens is uniek in zijn soort. Hij past perfect in een natuurlijke groene omgeving. Een grasveld, boom of bankje kan al genoeg zijn. De act is erg fotogeniek omdat die één wordt met de omgeving. We kijken meestal naar de mooiste plek. Mosmens kan ook als picknick tafereeltje.

Ingenieur Cornelis Lely is de bedenker van de Afsluitdijk en Nederlandse waterwerken. Tevens had hij een grote rol in de creëren van de Flevopolder. Lelystad is naar hem vernoemd.
De Schipper Een verweerd koperen beeld dat in volle triomf achter zijn roer staat. Hij houdt alles goed in de gaten en vaart altijd de juiste koers.
De Kwakzalvers is een super grappige act die het publiek lang vast houdt. De act is sterk in zijn eenvoud. Het betreft een middeleeuwse kwakzalver die poogt een rotte tand te trekken. Meervoudig winnaar! Nederlands kampioen, Belgisch kampioen, 2e bij wereldkampioenschappen, etc.

Elfje is een prachtig, lief, kleurrijk, sprookjesachtig beeld en is heel aantrekkelijk voor kinderen. Zij komt het mooist tot haar recht in een natuurlijke of juist heel kleurrijke omgeving.
Fille les Fleurs brengt de lente mee. In haar prachtige kostuum zitten wel 200 bloemen verwerkt. Zij kan als standbeeld of walkact worden ingezet. Ze kan iets uitdelen (bijv. rozen met een persoonlijke boodschap).
Venetiaans Carnaval Twee prachtige verschijningen lijken zo weggelopen van een Venetiaans carnavalsbal. Ze worden vaak ingezet als ontvangstact. Waarbij zij aan beide kanten van de entree exact gelijk bewegen. Een prachtige binnenkomer.
Marilyn Monroe Deze sexy pin-up is natuurlijk een Amerikaans icoon. Met haar vrouwelijke charmes verleidt ze elke man!

Statige Standbeelden

Barok in Brons is op iedere plek in hun element. Op hun sokkel of als animatie act tussen de gasten. Zij spelen een frivool spel van fraaie bewegingen en non-verbale interactie.
Rembrandt de grootste kunstenaar die Nederland ooit gekend heeft, symbool van de Gouden Eeuw.
Jheronimus Bosch ging de geschiedenis in als ‘den duvelmakere’ (de schepper van duivels) en als schilder van satirische voorstellingen. Hoewel hij al tijdens zijn leven beroemd was, is er vrij weinig over hem bekend. Maak nu kennis!
De Ballerina staat bewegingsloos op haar sokkel. De muziek start en langzaam komt de Ballerina tot leven. Ze beweegt, ze danst.

Het Bankstel is een wonderlijke combinatie van living statue en bewegingstheater. Het Bankstel kijkt, praat, fluistert, roddelt, kietelt en zingt.
Paljas weet zich in werkelijk iedere houding te wringen om – met succes – een lach te ontlokken aan zijn publiek. Hij doet zijn naam eer aan!
Frozen is ijzig, stil, abstract, fris, gracieus; een absolute streling voor het oog.

Levende Standbeelden boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Levende Standbeelden te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Levende Standbeelden wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Levende Standbeelden viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Levende Standbeelden online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Levende Standbeelden boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Levende Standbeelden kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Levende Standbeelden boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!