Lisanne Spaander boeken?

lisanne spaander boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Lisanne Spaander boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Lisanne Spaander

Doorgebroken bij het grote publiek met de emotionele single Vechtersbaas, zet het jonge talent Lisanne Spaander nu de volgende stap met de 6 tracks tellende EP “Mijn Strijd”. Zes nummers waarop ze laat horen dat ze een talent voor de toekomst is. Het nog maar jonge leven van Lisanne Spaander laveerde de afgelopen twee jaar tussen diepe dalen en hoge pieken. In oktober 2014 werd het ewing-sarcoom bij haar ontdekt. Botkanker. De diagnose maakt een enorme impact op het leven van de destijds 16-jarige Lisanne, die om zichzelf te kunnen uiten haar toevlucht zoekt in de muziek.

Het zelfgeschreven Vechtersbaas is het resultaat. “Het liedje heeft me kracht gegeven en ik hoop dat het ook anderen die in dezelfde situatie zitten kracht geeft”, aldus Lisanne. “Vandaar ook dat ik in het Nederlands zing. De eigen taal geeft veel meer mogelijkheden om écht een boodschap over te brengen.” Het muzikale heeft er volgens de zangeres altijd al ingezeten. “Op de basisschool viel op het laatste moment een hoofdrolspeelster van de schoolmusical uit.

Toen heb ik schijnbaar – ik kan het me zelf niet eens meer herinneren – gezegd ‘dat doe ik wel’. Toch kwam de echte interesse pas op de middelbare school, nadat ik de Theaterklas had gevolgd op de HAVO. Daarvandaan ben ik me gaan ontwikkelen. Ik heb op de Popschool zang-, gitaar- en pianoles gevolgd, optredens gedaan enzovoorts. Dat is niet gestopt toen ik ziek werd. Sterker nog, muziek heeft me er doorheen geholpen.”

Vechtersbaas

In 2015 wordt Spaander verrast door het programma Staatsloterij Puur Geluk. Ze mag haar Vechtersbaas op tv zingen, begeleid door de Marcel Fisser Band. Haar talent valt op bij Cornelis Music, dat haar een contract aanbiedt. Onderwijl gaat het behandeltraject door én werkt Lisanne hard aan de afronding van haar eindexamen HAVO. “Voor het genezingsproces helpt het enorm als je diverse doelen voor ogen houdt. In mijn geval mijn opleiding, maar natuurlijk ook het werk aan diverse liedjes en uiteraard optredens.” Het nummer Vechtersbaas heeft de zangeres gedurende het ziekteproces niet alleen gesteund, het nummer heeft ook deuren geopend.

Lisanne Spaander heeft zangles gehad van Pia Douwes, opgetreden met Jeff Zwart, Claudia de Breij, Syb van der Ploeg en Jeroen van der Boom en stond in maart 2016 als klap op de vuurpijl voor 17.500 man in een uitverkochte Ziggo Dome met Marco ,Borsato. Nu is er de cd Mijn Strijd, met daarop twee eigen composities in de vorm van Vechtersbaas en Dichtbij Jou, twee goed gekozen covers (Mag Ik Dan Bij Jou en Borsato’s Droom Durf Doe en Deel) en een door Han Kooreneef voor haar geschreven nummer.

Boekingen Lisanne Spaander

“Daar ben ik enorm trots op, dat nummer past helemaal bij het verhaal dat ik wil overbrengen. Een nummer als Ik Mis Je sluit zo mooi aan op hoe ik me voel en daar kan ik al mijn emotie in kwijt! Daarnaast ben ik enorm trots dat Jeroen van der Boom mijn duetpartner is op Als Je Danst Met Mij (geschreven door Edwin de Groot & Marcel Fisser).

Ik ben super perfectionistisch en in die nummers klopt het echt helemaal.” Mijn Strijd is voor Lisanne zowel de afronding van een hoofdstuk als de stap naar de toekomst. Met een HAVO-diploma en de debuut-cd op zak, worden de komende twaalf maanden een ‘tussenjaar’ om de wervelwind van de afgelopen twee jaar even te laten bedaren en ten volle te onderzoeken waar de muziek haar heen brengt. “Ik kan niet wachten tot ik het land in kan om optredens te doen.

De periode die achter me ligt was vervelend, maar ik heb dat zeker niet altijd zo ervaren want het heeft me ook gebracht waar ik nu ben. In het ziekenhuis vond ik het vooral ook zielig voor alle anderen die ik om mij heen zag en ik was indien mogelijk altijd bezig hen te helpen. Nu ik schoon ben, hoop ik daarom meer dan ooit met mijn muziek ook anderen kracht te geven, te steunen en te inspireren.”

Kom in de stemming

Lisanne Spaander boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lisanne Spaander te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lisanne Spaander wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Lisanne Spaander viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Lisanne Spaander online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lisanne Spaander boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Lisanne Spaander kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Lisanne Spaander boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!