Thomas Berge boeken?

Thomas-Berge-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

Thomas Berge boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Thomas Berge

Wie rekent, kan in de war raken. Thomas Berge (artiestennaam van Chiel Ottink) is geboren in 1990, maar staat toch al bijna vijftien jaar op de Nederlandse podia. Dat heb je als je op je twaalfde begint. Als scholier stond hij al in het spotlicht bij theatergroepen en kinderkoren, maar zodra zijn eerste single in 2002 een succes werd, was het hek van de dam. Hij sleepte als vijftienjarige de aanmoedigingsprijs de Zilveren Harp in de wacht, hij trad met De Toppers op in de Amsterdam Arena en stond meerdere malen voor zijn eigen publiek in een uitverkochte Heineken Music Hall. Ook had Thomas zijn eigen realitysoap op tv en zagen miljoenen kijkers hem in het tv-evenement ‘The Passion’. Nadat hij in het programma ‘De beste zangers van Nederland’ het Gordon-succes ‘Kon ik maar even bij je zijn’ had vertolkt, raadde Gordon hem aan om dit nummer zelf ook uit te brengen. Een stap met grote gevolgen, want het leverde Thomas Berge zijn eerste nummer één hit op.

Teksten hebben nu een diepere laag

Hij is veranderd, vindt hij zelf. Thomas Berge blijkt niet meer de jongen die vrijblijvend in de wereld stond, maar is nu vooral de man die leeft voor zijn vriendin en zijn zoontje. ,,Dat hoor je terug in de liedjes die ik schrijf. Het optimisme van vroeger is gebleven, maar mijn teksten hebben nu een diepere laag.’’

Ontwikkeld als artiest en muzikant

Thomas Berge heeft zich uiteraard ontwikkeld als artiest en muzikant nadat hij als kind al zijn eerste stappen op de Nederlandse podia zette. Enkele jaren geleden legde hij zich toe op het schrijven van eigen songs. Een logische stap, na jaren lang zijn stem te hebben uitgeleend aan teksten en liedjes van andere componisten en auteurs. Thomas Berge is niet enkel zelfvoorzienend in zijn repertoire, ook andere artiesten maken graag gebruik van zijn gave als auteur en componist. Zo heeft Thomas Berge een aandeel in de hit “Leef!” van Andre Hazes Junior. ,,Ik heb een hele brede smaak. Van popklassiekers tot rock, van hiphop tot soul en mooie luisterliedjes.’’ Vraag hem niet naar idolen. ,,Ik ben te nuchter om een poster van een artiest op mijn kamer te hangen, maar ik heb wél voorbeelden in het vak.’’

Bij Berge was nooit een spoor van twijfel om voor een zangloopbaan te kiezen. Het vak past bij hem omdat hij graag emoties bij mensen los te maakt. En toch heeft het artiestenbestaan ook een zware wissel op hem zelf getrokken. Hij verdrong zijn eenzaamheid door te vluchten in drank en drugs, maar die periode ligt definitief ver achter hem. Als jonge vader zoekt Thomas zijn geluk nu meer in huiselijke kring. In de songs die hij nu schrijft hoor je terug dat hij nu anders in het leven staat. ,,Ik ben nog altijd een spontane geest, maar het vrijblijvende is eraf. Met een vaste relatie krijgt alles een steviger basis en proef je veel intenser van de liefde. En als je vader bent, voel je een verantwoordelijkheid voor je kind en de wereld van morgen. Dat vertaalt zich in mijn liedjes.’’

Boekingen Thomas Berge

“Beter Bij Mij” is de titel van de nieuwe single die op 15 april 2016 verscheen op Dino Music en is daarmee de eerste single van Berge op het zeer actieve label welke ook artiesten als André Hazes Jr., Jeroen van der Boom, Frans Duijts en Wolter Kroes vertegenwoordigt.
Thomas Berge boeken voor een optreden? Thomas Berge is te boeken voor een optreden op uw event of prive feest. In een 30 minuten durende act komen alle hits uit de afgelopen jaren voorbij.

Kom in de stemming

Thomas Berge boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Thomas Berge te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Thomas Berge wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Thomas Berge viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Thomas Berge online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Thomas Berge boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Thomas Berge kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Thomas Berge boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!