London Knights boeken?

london knights boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Incl. Meet & Greet na afloop

London Knights boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie London Knights

Al méér dan 10 jaar zijn The London Knights een begrip in Nederland. Ieder jaar komen de heren enkele malen naar Nederland en België voor een vurig spektakel. Vijf breedgeschouderde heren staan garant voor een avondvullend spektakel. Opzwepende muziek, spectaculaire strip acts en prachtige kostuums staan garant voor een spannend en bovenal vurig spektakel.

Een absolute aanrader voor een geslaagde Ladies Night en andere Open Minded Evenementen. Bij de shows van The London Knights vliegen de spetters er letterlijk en figuurlijk vanaf. The London Knights brengen een show van 2 x 45 minuten, en ná afloop van de show zal er een spannende Meet & Greet plaatsvinden met het aanwezige publiek.

Deze formatie formatie bestaat uit vijf prachtige mannen die alle aanwezige dames in een avondvullende show een feest bezorgen dat zij niet snel zullen vergeten. The London Knights komen al sinds 1991 zo’n 2 tot 3 keer per jaar on tour naar Nederland en trekken met deze gigantische succesformule steeds weer volle zalen.

Boekingen London Knights

The London Knights is een mannelijke stripformatie uit het Verenigd Koninkrijk. De formatie bevat 5 prachtige mannen die een avondvullende show brengen, een feest die de aanwezige dames nooit zullen vergeten. The London Knights zijn bestand tegen de internationale critici met succes en zijn dankzij hun professionele niveau steeds zeer succesvol.

De nadruk van hun optreden ligt voornamelijk op vermaak, plezier en smaakvolle presentatie van mannelijk schoon. De avondvullende show is opgebouwd uit verschillende schitterende acts, waar de persoonlijkheid van elke London Knight zorgvuldig zal worden verlicht.

Aan het begin van de show is er een act waarin The London Knights zich presenteren aan het publiek. Dan begint een hete avond sensatie waar zelfs de meest fuzzies vrouwen aan hun middelen komen. Gorgeous, goddeloze, sensationele, mystieke, erotische, dynamisch het is er allemaal. Na de show zullen The London Knights zich opfrissen om terug te keren voor een fotosessie.

Kom in de stemming

London Knights boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om London Knights te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u London Knights wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met London Knights viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u London Knights online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

London Knights boeken

Dus bent u benieuwd hoe u London Knights kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

London Knights boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!