Lorren boeken?

lorren boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Lorren boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Lorren

“You can’t change the flow of the river” en zo’n natuurkracht is Lorrèn. Geboren om te zingen, dat voel je als je haar hoort en je voelt het als je haar live ziet zingen. Je hoort rauwheid, warmte en veelzijdigheid in haar stem die je meteen raakt. Lorrèn weet bekende en vertrouwde thema’s in een nieuw licht te zetten en haar eigen draai aan te geven. Haar liedjes gaan over alles wat het leven te bieden heeft. De zoektocht naar geluk en vrijheid, ups en downs, liefde en de kracht van een positieve mindset. Songs die je keihard mee wilt zingen en die je daarna achterlaten met een heerlijk gevoel.

Lorrèn stamt uit een muzikale familie. Muziek maken en zingen stond centraal in hun leven. Vader is jazzviolist en scatvocalist. Moeder, oudere zus en Lorrèn zelf zingen erop los. Muziek is altijd een rode draad in haar leven geweest. Van het meedoen met de Wicked Jazz Sounds familie – waar ze tijdens talloze clubavonden op jonge leeftijd leert het publiek mee de hoogte in de nemen – tot bijzondere concerten waar ze het publiek muisstil krijgt door haar bijzondere stem en stage presence, en dit is pas het begin.

Boekingen Lorren

“Met dit debuut bewijst de jonge zangeres dat ze meedoet in de muziekwereld” – De Telegraaf

“Hoe opgewekt de tekst en ritmes ook soms zijn, de acht nieuwe liedjes laten weer haar lekker melancholieke toon horen. Dit zit gewoonweg in haar stem en trekt je heel direct naar de muziek toe” – Oor

“Dit meisje is een belofte!” – Leo Blokhuis

Noem het soulful pop, waarin haar jazzachtergrond net zo evident is als bij zangeres Amy Winehouse. Inmiddels heeft Lorrèn twee albums uitgebracht: Shades of Blue (2015) en Land of Possibilities (2017). Dankzij debuutsingle The Game of Love (2014) schopte ze het direct tot Radio 2 Talent. ‘Ik heb door die albums veel kunnen optreden en ervaring op kunnen doen. Ik heb enorm kunnen groeien en ik kan niet wachten om m’n nieuwe muziek te delen’.

Afgelopen jaar heeft Lorrèn met verschillende songwriters en producers gewerkt om nog dieper in haar muziek te duiken en opzoek te gaan naar haar eigen sound. Die heeft ze zeker gevonden! Op 6 september komt Lorrèn met een nieuwe single genaamd ‘Fool For The Night’.

Kom in de stemming

Lorren boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lorren te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lorren wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Lorren viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Lorren online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lorren boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Lorren kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Lorren boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!