Sabrina Starke boeken?

sabrina starke boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / licht / geluid

Sabrina Starke boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sabrina Starke

Sabrina Starke is een self-made, prijswinnende singer-songwriter, producer en self-empowerment ambassadeur woonachtig in Rotterdam, Nederland.

Sabrina heeft een aantal prestigieuze prijzen gewonnen voor haar rustgevende muziek. Waaronder twee Edison Awards (Best Newcomer of 2009 & the Edison Jazzism People’s Choice) en twee Radio 6 Awards (Best Album 2013 & Best Song 2015). In minder dan een decennium heeft Sabrina 5 albums (en een veelvoud aan singles) uitgebracht. In 2008 bracht ze haar debuutalbum ‘Yellow Brick Road’ en de single ‘Do for Love’ uit. Toen Blue Note het opnam en besloot het album opnieuw uit te brengen, bleef het 52 opeenvolgende weken in de albumcharts staan ​​en werd het gecertificeerd platina.

Boekingen Sabrina Starke

2015 was een keerpunt voor Sabrina. Haar missie (in het leven) werd dat jaar geboren: ze zou haar creatieve talenten en muziek inzetten om mensen te inspireren en te verheffen. Met de aanstaande 10e verjaardag van haar zangcarrière was 2018 een bijzonder jaar voor Sabrina Starke. Ze bracht haar zesde zelfgeschreven studioalbum ‘Underneath the Surface’ uit. Op 13 april brengt ze een exclusief vinyl uit van ‘Underneath the Surface’. Het vinyl bevat 3 extra onuitgebrachte nummers. In mei 2019 zet ze deel II van de UTS-tour voort.

Gewapend met haar gitaar en een sociaal bewustzijn zal deze creatieve ziel haar talenten blijven delen met de wereld.

Kom in de stemming

Sabrina Starke boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sabrina Starke te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sabrina Starke wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sabrina Starke viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sabrina Starke online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sabrina Starke boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sabrina Starke kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sabrina Starke boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!