Steffen Morrison boeken?

steffen morrison boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Steffen Morrison boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Steffen Morrison

Steffen Morrison groeide op met de deuntjes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, evenals de harmonieuze tonen van The Crystals, de rock & roll van The Stones en de teksten van Lou Reed. Als songwriter heeft hij een duidelijke affiniteit met de muziek die ooit het hart en de ziel van velen over de hele wereld deed ratelen en opwinden. Zijn gepassioneerde en aanstekelijke uitvoeringen zijn authentiek en niet alleen verrast en verleidt muziekkenners, zijn uiterlijk en geluid spreekt een breed publiek aan.

“Steffen Morrison is een naam waarmee rekening moet worden gehouden op de internationale markt” Citas, La Vanguardia

September 2016 verscheen zijn EP “Just another man”, met daarin de succesvolle single “Do It All Again”. Executive geproduceerd door de bekende Nederlandse songwriter en producer Tjeerd Oosterhuis Steffen en zijn band “The Band Of Brothers” presenteerde zijn gloednieuwe muziek in een bruisend Paradiso. In het najaar van 2017 trok Steffen zich terug in de studio omringd door zijn muzikale maatjes Andy Platts (Young Gun Silverfox), Luke Juby (Emeli Sandé, Leona Lewis) en songwriter / producer Tjeerd Oosterhuis om aan nieuwe muziek te werken. Het resultaat is het album Movin ’On dat in maart 2018 werd uitgebracht.“

Tijdens de creatie van mijn nieuwe album Movin ’On realiseerde ik me hoe belangrijk de interactie tussen mij en mijn publiek voor mij is. Ik heb veel met de nummers geëxperimenteerd tijdens mijn shows voordat ik ze op het album zette. Het was belangrijk dat de nummers dezelfde sfeer uitstralen als mijn liveshows. Ik ben echt trots op het resultaat ”, legt Steffen Morrison uit.

Boekingen Steffen Morrison

In de loop der jaren bleef Steffen zijn publiek verbazen met spectaculaire optredens op onder meer het gerenommeerde Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival. In termen van tv en radio is Steffen’s verschijning op de nationale tv en de nationale radio opmerkelijk geweest met optredens op de Nederlandse prime-time tv-show “De Wereld Draait Door” en op spraakmakende radiostations zoals Radio 2, 3FM, Radio 10 & Radio 538 .

“Steffen Morrison is een van de belangrijkste internationale artiesten van het genre” Radio Televisión Canaria.

In 2019 sprint Steffen vooruit met zijn eerste stappen in het buitenland: een zomertour door Spanje met meerdere uitverkochte shows en lovende kritieken van de Spaanse media die zowel het nieuwe album als zijn live optreden prijzen. ‘Movin On is geweldig. Het beweegt je lichaam, neuronen en alles wat moet worden verplaatst ”, aldus Radio 3-RTVE. “Steffen Morrison is een van de belangrijkste internationale artiesten van het genre.” Volgens televisiezender Radio Televisión La Canaria. De Spaanse krant La Vanguardia verklaarde: “Morrison gaat veel verder dan alleen opwekking”.

Steffen heeft zijn allereerste theatertournee in Nederland gepland, “The Art of being human” en een nieuwe clubtour voor de rest van 2019 en de eerste 3 maanden van 2020. Verder blijft hij werken aan nieuwe muziek en zijn we intensief bezig enthousiast voor wat komen gaat. De nieuwste single Positivity zit al in ieders hart en geest. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Steffen!

Kom in de stemming

Steffen Morrison boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Steffen Morrison te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Steffen Morrison wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Steffen Morrison viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Steffen Morrison online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Steffen Morrison boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Steffen Morrison kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Steffen Morrison boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!