Marc Floor boeken?

Marc-Floor-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek

Marc Floor boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marc Floor

Op slechts 17-jarige leeftijd straalt Marc Floor’s liefde voor muziek helder door. Gewapend met een overvloed aan talent, is hij een rijzende ster in wording. In 2021 betrad Marc Floor het podium van The Voice Kids en veroverde direct alle harten tijdens de Blind Auditions, waar alle vier de stoelen omdraaiden. Met Snelle als zijn mentor, ontpopte hij zich snel binnen het The Voice circuit, culminerend in een indrukwekkende plek in de finale.

Boekingen Marc Floor

Na zijn avontuur bij The Voice voelde Marc Floor de drang om verder te gaan. Hij stortte zich op zijn eigen muziek en bracht al verschillende eigen nummers uit. Bovendien heeft Marc Floor waardevolle podiumervaring opgedaan, van het openen voor Snelle en de Bankzitters tot optredens door heel Nederland. Zijn hoogtepunt was ongetwijfeld het schitteren voor 15.000 enthousiaste bezoekers tijdens de EO Jongerendag in Ahoy Rotterdam.

Veelbelovende toekomst voor Marc Floor

Met zijn droom om zijn talent serieus te benutten, zag Marc Floor zijn inspanningen beloond toen hij onlangs zijn eerste platencontract tekende bij Lieve Jongens, het label van zijn voormalige coach Snelle. Als start van deze samenwerking bracht Marc Floor zijn debuutsingle ‘Zij Heeft Alles’ uit, gevolgd door zijn eerste EP ‘Van Huis Uit’ in 2023. Het is duidelijk dat de toekomst veelbelovend is voor Marc Floor, en we kunnen nauwelijks wachten om te ontdekken wat hij nog meer in petto heeft.

Kom in de stemming

Marc Floor boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marc Floor te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marc Floor wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marc Floor viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marc Floor online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marc Floor boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marc Floor kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marc Floor boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!