Maria Fiselier boeken?

maria fiselier boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Maria Fiselier boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Maria Fiselier

De Nederlandse mezzosopraan Maria Fiselier wordt beschouwd als een van Europa’s beste opkomende artiesten, geprezen om haar “uitzonderlijk warme, weelderige stem, gebruikt met gevoeligheid”.

Maria is lid van het ensemble in de Komische Oper Berlin sinds het seizoen 2016/2017 en haar rollen voor het seizoen 19/20 omvatten Olga in Tchaikovsky’s Onegin, Maddalena in Verdi’s Rigoletto, beide geregisseerd door Barrie Kosky, Flora in een nieuwe productie van Verdi’s La Traviata, geregisseerd door onder andere Nicola Raab.

Andere recente hoogtepunten zijn onder meer Brigitta in Korngold’s Die Tote Stadt, geregisseerd door Robert Carsen, en Paquette in Bernstein’s Candide, geregisseerd door Barrie Kosky, beide debuteert in de Komische Oper Berlin. Ze is ook gezien als Magdalena in Wagner’s Die Meistersinger von Nürnberg, Ottone in Moteverdi’s Die Krönung der Poppea, Mercedes in Bizet’s Carmen, Orest in Offenbach’s Die Schöne Helena, Prinzessin Clarice in Prokofiev’s “Die Liebe zu den drei Orangen” Chava in Bock’s Anatevka en die Zweite Dame in Mozart’s Die Zauberflöte op tournee in onder meer Australië en Nieuw-Zeeland.

Beste Zangers 2018

Recente opdrachten buiten de Komische Oper omvatten de rol van Alto in de wereldpremière van Hector Parra’s “les Bienveillantes” geregisseerd door Calixto Bieito in Opera Vlaanderen. Emmy in Marschner´s Der Vampyr en Oreste in Offenbachs La Belle Hélène, beide in het Grand Théâtre de Genève. Marscha in Tchaikovsky’s Pique Dame met Mariss Jansons als dirigent en Delia in Rossini’s Il Viaggo a Reims, beide bij de Nationale Opera. Zweite dame in Mozart’s Zauberflöte in het Gran Teatre del Liceu en Mlle Dangeville in Cilea’s Adriana Lecouvreur in La Monnaie Opera, olv Evelino Pidó. In het Staatstheater am Gärtnerplatz werd Maria gezien als Dorabella in Mozart’s Cosi-fan Tutte.

Ze zong ook de rol van Zweite Magd in Strauss ‘Daphne en Alto in Wolfgang Rihm’s Jakob Lenz, beiden in de Munt in Brussel, La Contessa di Ceprano in een concertversie van Rigoletto, en Kate Pinkerton in Puccini’s Madama Butterfly, beiden in het Concertgebouw Amsterdam. Ze zong een concert met hoogtepunten van Carmen op het Miyazaki International Music Festival in Japan en Susie in Bernstein’s A quiet place in een productie van Ensemble Modern in het Konzerthaus Berlin en de Dresdner Musikfestspiele. In Opera Holland Park in Londen zong ze de rollen van Suzuki in Madama Butterly en Serena in Wolf-Ferrari’s I Gioielli della Madonna.

Boekingen Maria Fiselier

Maria verscheen in 2018 ook verrassend op de Nederlandse televisie, waar ze te zien was in het programma “De Beste zangers van NL”. Een programma waar zangers uit verschillende muziekstijlen liedjes voor elkaar spelen en buiten hun eigen genre stappen.

Maria werkte samen met dirigenten als Kent Nagano, Mariss Janssons, Lothar Koenigs, Evelino Pidó en Henrik Nanasi. Ze stond ook onder leiding van internationaal gerenommeerde regisseurs zoals Stefan Herheim, Andrea Breth, Barrie Kosky, Robert Carsen en Damiano Michieletto.

Haar concertrepertoire omvat tal van oratoria zoals Duruflé’s Requiem, Vivaldi’s Gloria, Rossini’s Petite Messe Solenelle en Stabat Mater, Verdi’s Requiem, Bach’s Matthew Passion, John’s passion, Magnificat en Christmas Oratorio. Ze werkte samen met verschillende internationaal bekende orkesten zoals het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Orkest van de 18e eeuw en het Concertgebouworkest.

Maria studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en was ook lid van de National Opera Studio 2012/13 in Londen. Ze studeerde bij Sasja Hunnego en Frans Fiselier en volgde verschillende masterclasses van Brindley Sherrat, Christa Ludwig en Joyce Didonato. In 2012 won Maria zes prijzen op het Internationaal Vocalisten Concours in s’Hertogenbosch, waaronder de prijs voor jong talent.

Kom in de stemming

Maria Fiselier boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Maria Fiselier te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Maria Fiselier wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Maria Fiselier viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Maria Fiselier online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Maria Fiselier boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Maria Fiselier kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Maria Fiselier boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!