Mariachi Sol y Luna boeken?

mariachi sol y luna boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

Mariachi Sol y Luna boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mariachi Sol y Luna

Mexicaans Mariachi orkest Sol y Luna.

Mariachi Sol y Luna, onder leiding van violiste/zangeres Indra van Hal, is een orkest van wereld klasse. Ze spelen traditionele Mexicaanse muziek. Met een overweldigende uitstraling van de muzikanten, in prachtige kostuums gestoken, en met de warme klanken van violen, trompetten, gitaren en meerstemmige liederen, is de band méér dan een sfeervolle aankleding van een feest.

Mariachi Sol y Luna is een belevenis. Met vrolijke en levendige muziek. Met elegantie en topkwaliteit garandeert Sol y Luna het succes van elk feest of evenement. Mariachi Sol y Luna speelt zowel versterkt op podia, als akoestisch en ambulant tussen uw gasten.

Boekingen Mariachi Sol y Luna

In de 20 jaar waarin Indra van Hal muzikaal leidster is geweest bij ‘Mariachi Tierra Caliente’ heeft ze alle geheimen van het vak geleerd. Vooral na de verrijkende samenwerking met de Mexicaanse zangeres Maria de Lourdes, heeft Indra als artieste steeds meer bekendheid gekregen. Zelfs in Koninklijke kringen. Raam-serenades heeft ze gebracht op Koninklijke verjaardagen (dankzij de grote passie van het koningshuis voor de Mexicaanse muziek) en tevens speelde ze met het Mariachi – orkest in het Amstelhotel op het huwelijksfeest van Koningin Maxima en Koning Willem-Alexander voor Koninklijke gasten van over de hele wereld. Na al deze ervaring, begon Indra haar eigen Mariachi orkest waarvoor ze excellente muzikanten bij elkaar heeft gezocht.

Kom in de stemming

Mariachi Sol y Luna boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mariachi Sol y Luna te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mariachi Sol y Luna wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mariachi Sol y Luna viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mariachi Sol y Luna online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mariachi Sol y Luna boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mariachi Sol y Luna kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mariachi Sol y Luna boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!