Zuco 103 boeken?

zuco 103 boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Zuco 103 boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Zuco 103

Sinds hun eerste grote release Outro Lado (1999) is Zuco 103 internationaal bekend en geliefd om hun originele Brazilectro-geluid. Het Zuco 103-geluid heeft de wereld rondgereisd, van Tokio en Moskou tot Zuid-Amerika en weer terug, rondom de indie-hotspots van de Europese Cosmopolis. Etno Chic en hun nieuwe liveset bevatten een krachtige stoot old skool electrosamba, kromgetrokken funk en een vleugje melancholische stemmingsverbetering.

Boekingen Zuco 103

Om dit een comeback te noemen, zou een enorm understatement zijn: het geluid van de Zuco 103 is nooit weg geweest. Tussen live akoestiek en rare maar oh zo funky electro geluiden, blijft Zuco 103 in het middelpunt staan – een kracht om rekening mee te houden. Het Zuco 103 driemanschap houdt geen gevangenen vast en blijft de meest effectieve Afro-elektrische-ritmische eenheid die er is, gezegend met de elegantie en humor van Lilian Vieria’s aanwezigheid.

Kom in de stemming

Zuco 103 boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Zuco 103 te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Zuco 103 wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Zuco 103 viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Zuco 103 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Zuco 103 boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Zuco 103 kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Zuco 103 boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!