Dar Al Mouzika boeken?

dar al mouzika boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Dar Al Mouzika boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dar Al Mouzika

Oulfa,
haar Tunesisch-Nederlandse roots maken van haar de ultieme kosmopoliet.
Zingen in allerlei stijlen heb ik altijd heerlijk gevonden: Fairuz, Souad Massi, Joan Baez, Marcel Khalifeh, dat zijn mijn zanghelden van vroeger.
En dat probeer ik voort te zetten met Dar Al Mouzika. Heerlijk om met zoveel verschillende muzikale genieën en achtergronden een feestje op het podium te bouwen.

Midou,
‘Het is fantastisch om in Nederland deze muziek te kunnen spelen, op dit niveau, met zo’n mix van afkomsten. Dat is thuiskomen in een ander land.’
‘Gek genoeg wordt het van die combinatie, Nederlanders, een halfduitse Fransman, een Irakees en ikzelf, Marokkaan, alleen maar authentieker. Het verlangen en de liefde heb je overal.’

Kull waHid minna fqalbuh Hkaya.
Ieder van ons draagt in zijn hart een verhaal..

Kom in de stemming

Dar Al Mouzika boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dar Al Mouzika te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dar Al Mouzika wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dar Al Mouzika viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dar Al Mouzika online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dar Al Mouzika boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dar Al Mouzika kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dar Al Mouzika boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!