Marlayne Sahupala boeken?

marlayne sahupala boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

icon-notice

Opmerking

Hart van Nederland / Huizenjacht

Marlayne Sahupala boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marlayne Sahupala

Marlayne begon haar carrière in de muziek. In eerste instantie in achtergrondkoortjes zoals de Frogettes van René Froger, maar al snel startte zij haar solocarrière. Met het nummer “One good reason” vertegenwoordigde ze in 1999 zelfs Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Jeruzalem.

Ondertussen kent heel Nederland haar als één van de vaste presentatrices van SBS programma Hart van Nederland en presenteert zij daarnaast ook nog vele andere programma’s voor deze zender zoals o.a. Huizenjacht. Marlayne is verder actief als voice-over en is al jarenlang de vaste stem van de vormgeving voor Sky Radio.

Boekingen Marlayne Sahupala

Dit jaar zal zij, samen met Patrick Martens, meedoen als één van de deelnemers in het populaire RTL4 programma “Dance Dance Dance”.

Kom in de stemming

Marlayne Sahupala boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marlayne Sahupala te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marlayne Sahupala wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marlayne Sahupala viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marlayne Sahupala online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marlayne Sahupala boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marlayne Sahupala kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marlayne Sahupala boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!