Masters of Beauty boeken?

masters of beauty boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Masters of Beauty boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Masters of Beauty

Al meer dan vijf jaar is ons Masters of Beauty-team een begrip in entertainmentland. De Masters of Beauty is Nederlands beste animatie-act. Maar het is meer dan dat! De Masters of Beauty is tevens een podium-act die speelt in een compleet ingerichte haarstudio. Met vaardige hand stylen de Masters (allen professioneel haarstylist en/of visagist) de mooiste kapsels en verzorgen de meest verfijnde visagie! En dat niet zo maar; dit gebeurt in een geweldige theatrale sfeer waardoor de act niet alleen fantastisch is om te ondergaan maar evenzo fantastisch om gade te slaan.

Boekingen Masters of Beauty

De mogelijkheden zijn legio binnen nagenoeg elk thema kunnen de Masters zich bewegen. Het standaardteam bestaat uit vier personen maar dit team is uiteraard ook uit te breiden. Indien u een ander thema wenst of een aangepaste teamsamenstelling dan verzoeken wij u te informeren naar de mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor de mogelijkheid om attributen te verwerken in de kapsels.

Kom in de stemming

Masters of Beauty boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Masters of Beauty te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Masters of Beauty wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Masters of Beauty viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Masters of Beauty online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Masters of Beauty boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Masters of Beauty kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Masters of Beauty boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!