Matti Boegatti boeken?

Matti-Boegatti-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Matti Boegatti boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Matti Boegatti

Matti Boegatti is een stoere, foute, goedgebekte Ras-Amsterdammer. Hij zou in een vorig leven letterlijk een lang en berucht leven kunnen hebben geleid in de Jordaan. Matti’s jeugd speelde zich dagelijks af tussen de klenken van Johnny Meyer, Manke Nelis en Tante Leen. Amsterdamse roots zitten dus in het bloed en zullen hier ook ‘neffer nooit nie’ uit gaan! Matti B. kruipt letterlijk ‘in de huid van’ dit zeer succesvolle typetje! Menigeen vroeg reeds bloedserieus aan Matti in welke A’damse wijk hij woont… En dat is de ultieme bevestiging dat je goed bezig bent!

Boekingen Matti Boegatti

De zang, de klemtoon, het adrem reageren op reacties uit het publiek. Zijn veelzijdige avondvullende show getiteld ‘Buegatti, Sweejt & Troane…’ zet zelfs de aller-droogste ambtenaar op een fout voetstuk door de gouden combinatie van zingen en plat Jordaanse humor. Niemand blijft onopgemerkt… Ook tijdens menig groot smartlappenfestival mocht hij acte de presence geven. Om er enkele te noemen: Tilburg, Laren, Utrecht (grootste festival van Nederland!), Maastricht, Sittard, Amsterdam & Roeselare (B) enzovoorts.

Kom in de stemming

Matti Boegatti boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Matti Boegatti te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Matti Boegatti wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Matti Boegatti viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Matti Boegatti online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Matti Boegatti boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Matti Boegatti kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Matti Boegatti boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!