Rob en Emiel boeken?

Rob-en-Emiel-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Vele mogelijkheden o.a Show op maat

Rob en Emiel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rob en Emiel

Rob Mollien en Emiel Lensen, 2 goochelaars/illusionisten “nieuwe stijl”. Verwacht dus geen konijnen, duiven of trucs uit de hoge hoed, maar een moderne wervelwind van magic, interactie, cabaret, entertainment en verwondering. Met hun enthousiastme en vakmanschap zorgen zij ervoor dat uw evenement even bijzonder als onvergetelijk wordt! Zij werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het programma De Nieuwe Uri Geller, waarin mentalisme centraal stond.Maar dat is niet het enige dat zij hebben gedaan! Hun acts op verschillende nationale en internationale wedstrijden met goud beloond.

Hoogst haalbare nederlandse goochelprijs,

In 2006 behaalde zij zelfs goud in 3 verschillende catagorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen zij de Grand Prix, de hoogst haalbare nederlandse goochelprijs, waarmee zij Nederlands Kampioen Goochelen zijn! Maar de hoogste onderscheiding die zij tot noch toe mochten ontvangen, was de bronzen medaille op het WereldKampioenschap Magic in 2006! Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop.

Boekingen Rob en Emiel

Eerder betraden zij dan ook podia in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittanië, Zweden, Brazilië, Thailand, Zuid-Korea, Thailand, Australië en de U.S.A. en waren in 10-tallen televisie programma’s te zien. Als u spraakmakend en hoogwaardig entertainment zoekt waar men nog lang over zal praten, dan bent u bij Rob en Emiel aan het juiste adres!

Hieronder vind u de mogelijkheden waar Rob & Emiel het land mee doortrekken:

De Man die Weet

De meest aangevraagde en wonderlijke demonstratie van Rob en Emiel,
waarin Rob gaat kijken zonder zijn ogen te gebruiken. Geblinddoekt omschrijft Rob precies wat de gasten bij zich hebben, tot de meest miniscule details. Niet alleen voorwerpen, maar ook persoonsgegevens van willekeurige gasten worden door Rob ontrafelt.

Alleen deze act bracht Rob en Emiel naar landen over de hele wereld. Zij vertoonde deze demonstratie op televisie bij Nachtsuite, Jensen, Barend en Van Dorp en bij De Nieuwe Uri geller. En ook al zouden wij alles omschrijven, u moet het echt zien om te geloven, maar eigenlijk doet u dat dan nog niet…

Intimate Magic Theatre

In een mini magisch theater worden uw gasten verwend met hoogstaande magie. Geen harde muziek en geen afleiding, enkel genieten van stijlvol en eigentijds goochelen. In deze setting kunnen Emiel en Rob verschillende shows presenteren. Energiek en snel of met extra nadruk op het magische en onmogelijke. Of wilt u liever een show waarbij u werkelijk gaat twijfelen over bovennatuurlijke krachten…. De duur van de shows kan variëren tussen de 6 en 60 minuten, en komt het beste tot zijn recht bij kleine groepjes tussen de 20 en 50 personen. Uiteraard kunnen er meerdere shows per avond gepresenteerd worden. Uw gasten kunnen dan verschillende shows per avond bijwonen!

Deze act is ook zeer geschikt voor (straat)festivals en grotere evenementen en desgewenst nemen zij hun eigen theatertent mee, maar het kan ook plaats vinden in een ruimte op de locatie.

Workshops

Iedereen naar binnen, de deur op slot…. In deze workshop wordt de geheime code doorbroken, en wordt u verwelkomd in de wereld van magie en illusie. Emiel Lensen en Rob Mollien geven enkele van hun beste goocheltrucs prijs in deze met magie doorspekte workshop. Zij leggen duidelijk en glashelder de verschillende geheimen en handelingen uit, zodat iedereen na afloop een aantal echte goocheltrucs kan vertonen. Er zijn 3 vershillende workshops mogelijk. Magic Fun, Magic, Cocktails and Imagination en The New Way. Meer informatie op aanvraag.

Close Up Magic

Op ieder feest kunnen Emiel en Rob naar de gasten toe komen om hun wonderlijke kunsten met de gasten te delen. Aan tafel, aan de bar of tussen (kleine) groepen, gebeuren dan de meest vreemde dingen. De wonderen vinden zo dichtbij plaats, dat het extra onmogelijk lijkt. Vaak vindt het zelfs plaats in de handen van de verwonderde toeschouwers!

Eén van de grote voordelen van het inzetten van Emiel en Rob is dat zij samen voor grotere groepen kunnen staan. Iedereen kan het zien en de impact is vele malen groter dan bij een solo goochelaar.

Stand Up Magic

Een bruisende en wonderlijke act, waarbij Emiel en Rob letterlijk en figuurlijk de hele zaal betrekken. In deze act geven zij onder andere een demonstratie mindreading, slaan alle gasten de handen inéén en ziet iedereen ze letterlijk vliegen! Een act die net zo indrukwekkend als vermakelijk is. Bovendien kan de inhoud van deze act eventueel aangepast worden aan het gezeldschap of uw bedrijf. Zo is het ook mogelijk om uw nieuwe product, cd, magazine of misschien wel de directeur te voorschijn te toveren.

Kom in de stemming

Rob en Emiel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 24 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rob en Emiel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rob en Emiel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rob en Emiel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rob en Emiel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rob en Emiel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rob en Emiel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rob en Emiel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!