MIR (Twarres) boeken?

mir twarres boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Bekend van Twarres

MIR (Twarres) boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie MIR (Twarres)

Mirjam Timmer wordt geboren op 1 juli 1982 in Leeuwarden. Zij groeit op in Warga (Wergea in het Fries). Mirjam is al vanaf haar zevende jaar druk met gitaren en piano’s in de weer. Onder andere haar zolderkamer wordt al snel een soort van primitieve studio! Op haar tiende schrijft ze haar eerste liedje, vastbesloten als ze is om zelf muziek te gaan schrijven. In 1998, Mirjam is dan zestien jaar, richt Mirjam samen met haar jeugdvriend Johan van der Veen het bandje Twarres op.

Twarres

Met Twarres worden grote successen behaald. Zo wordt de debuutsingle ‘Wer Bisto’ een grote hit in zowel Nederland als België. Er gaan in totaal meer dan 200.000 singles over de toonbank. Historie, omdat in de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek nimmer tevoren een Friestalig liedje nummer 1 werd. Meer dan zes weken lang blijft ‘Wer Bisto’ daar staan. Debuutalbum ‘Stream’ komt op 1 binnen in België en bereikt in zowel Nederland als België de platina-status.

Ook de singles ‘She Couldn’t Laugh’ en ‘Children’ worden top 10 hits in de Benelux. Ondanks al het succes van Twarres, of juist dankzij het succes blijken de ambities van Mirjam en Johan op verschillende vlakken te liggen. Eind 2003 gaan Mirjam en Johan in goed overleg uit elkaar.
Mirjam besluit in haar eentje onder de naam MIR (uiteraard de afkorting van Mirjam maar is toevalligerwijs ook Russisch voor vrede) verder te gaan en stort zich op het schrijven van nummers. Daarnaast gaat ze een vruchtbaar samenwerkingsverband aan met de Engelse songwriter John Themis, die eerder successen heeft behaald met o.a. Dido, Sugababes, Tori Amos, Emmylou Harris en de Culture Club.

Boekingen MIR (Twarres)

Hierbij blijft het niet, want tijdens een Night Of The Proms concert heeft MIR de zanger van ‘Simple Minds’ Jim Kerr ontmoet, wat meteen klikte. Kerr valt voor het opvallende talent van MIR. Dat contact levert een prachtig duet op ‘Deep Blue Sea’ dat terug te vinden zal zijn op het nieuwe album van MIR ‘Files from London’ waarvan de release in het voorjaar gepland staat. Voormalig Twarres-producer Peter van Asten schreef ook een liedje en is verder als executive producer bij het hele project betrokken.

Kom in de stemming

MIR (Twarres) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om MIR (Twarres) te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u MIR (Twarres) wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met MIR (Twarres) viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u MIR (Twarres) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

MIR (Twarres) boeken

Dus bent u benieuwd hoe u MIR (Twarres) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

MIR (Twarres) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!