Miss Marjorie boeken?

miss marjorie boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Miss Marjorie boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Miss Marjorie

Marjorie is opgegroeid in een zeer muzikale familie. Familieleden als Ruth Jacott en “Timeless” zijn haar inspiratie geweest. Na diverse talentenjachten te hebben gewonnen, besloot Marjorie om haar stem te volgen en de muziekwereld in te gaan.

Miss Marjorie begon haar carrière als onderdeel van een Belgische meidengroep, “The Loving Angels” genaamd. Door de vele optredens in het buitenland, is de performer echt uit haar schulp gekropen. Rond haar 20e jaar vond Marjorie dat het tijd was om voor zichzelf te beginnen, haar solocarrière was geboren. Voor diverse concerten werd Marjorie als voorprogramma gevraagd. Zo heeft zij dan ook in het voorprogramma van Lee Towers gestaan.

Marjorie zat niet stil en na diverse shows te hebben gedaan, kwam ze terecht in het backingvocal circuit. Een nieuwe uitdaging die met beide handen werd gegrepen. Haar backingvocal carrière begon bij Ruth Jacott. Daar heeft zij een paar jaar mee getourd. Tussen de tours van Ruth Jacott door, kwam Marjorie in aanraking met vele andere artiesten.

Marjorie werd benadert door Berget Lewis voor de grootste Gospelgroep van Nederland: “The Gospel Train”. Dit lag haar geen windeieren en ze werd dan ook benaderd door Trijntje Oosterhuis om onderdeel te worden van Total Touch.

Boekingen Miss Marjorie

Marjorie heeft met Total Touch enorm veel shows gedaan. The TMF Awards en De Vrienden van Amstel zijn enkele van deze podia. Tevens heeft Marjorie ook voor de Nederlandse ambassade in Afrika op mogen treden.

Haar deelname aan Total Touch, zorgde er voor dat Marjorie in contact kwam met Candy Dulfer, die aan het begin stond van een enorme tour van drie maanden door Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en België. De tour werd samen gedaan met Trijntje Oosterhuis en Berget Lewis. Na deze tour kwamen Berget en Marjorie terecht in een tour samen met de Golden Earring. Tijdens die tour is er een live album opgenomen: “The Blast of the Century”.

Nadat Miss Marjorie er al weer een aantal jaren op had zitten onder haar eigen naam, werd zij benadert door een van de leadzangers van de band Mai-Tai met de vraag of Marjorie mee zou willen doen in de voorrondes van het Songfestival. Dat beviel haar erg goed, waarna zij vervolgens vijf jaar in de groep Mai-Tai is gebleven. Uiteindelijk is Marjorie toch weer solo verder gegaan.

Momenteel treedt Marjorie, naast haar eigen repertoire, ook op met de groep; “The New Gospel Sensation”. Een gospelgroep die door het hele land veel gevraagd wordt. Zo is de groep o.a. te zien geweest in “All You Need is Love” en de show van Tino Martin.

Kom in de stemming

Miss Marjorie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Miss Marjorie te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Miss Marjorie wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Miss Marjorie viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Miss Marjorie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Miss Marjorie boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Miss Marjorie kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Miss Marjorie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!