Mops & Totem boeken?

mops totem boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Mops & Totem boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mops & Totem

De twee kabouters uit het verre Diamantia komen naar Nederland met een missie! Wie kan hun helpen bij het openen van de magische schatkist! Mops en Totem kunnen zelf de schatkist niet openen omdat zij niet beschikken over toverkracht, daarom zijn zij op zoek naar hulp. Iedereen die denkt te beschikken over toverkracht mag proberen de schatkist te openen.

In een 5 minuten durende act zullen Mops en Totem bezoekers en/of gasten uitnodigen om de schatkist te openen. Alleen de persoon die beschikt over pure toverkracht kan de kist openen. Wanneer dit lukt, zullen Mops en Totem de inhoud van de schatkist delen met iedereen die geholpen heeft! Daarna wordt de schatkist gesloten en gaan Mops en Totem weer op pad. De act wordt vier keer dertig minuten uitgevoerd over vier uur! (4 x 30 minuten in 4 uur)

Boekingen Mops & Totem

Humoristische interactieve act welke visueel tot de verbeelding spreekt op het gebied van sprookjes en fantasie.

Ben je op zoek naar een unieke manier om een nieuw product te promoten of presenteren? ‘Mops en Totem: Het avontuur van de schat’ is voor elke gelegenheid en evenement inzetbaar. Wil je dat de bezoekers verrast worden met cadeaus of verhalen? Alles is mogelijk, want de inhoud van de schat kan kosteloos naar wens worden aangepast.

De act is mobiel en hierdoor zowel binnen als buiten uitvoerbaar. Mops en Totem komen dan ook graag naar je evenement, beurs, winkelcentrum, kerstmarkt, festival en braderie! Niets is voor deze twee kabouters te gek.

Kom in de stemming

Mops & Totem boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mops & Totem te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mops & Totem wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mops & Totem viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mops & Totem online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mops & Totem boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mops & Totem kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mops & Totem boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!