Mr. President boeken?

mr president boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Mr. President boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mr. President

Sinds 2008 is LayZee op pad met zijn sensationele jaren 90 Revue. Breng zijn hits onder de aandacht als frontman van Duitse popsensaties Mr. President. Zijn liveshow bracht hem naar steden over de hele wereld. Berlijn, Moskou, Kazan, Ufa, Volograd, St. Petersburg, Krasnodar, Minsk, Kiev, Lviv, Odessa, Yalta, New York, New Jersey, Mexico-stad, Santiago, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Caracas, Bogota Kopenhagen, Helsinki, Boedapest, Londen, Liverpool, Birmingham, Parijs, Zürich, Milaan, Wenen, Innsbruck, Praag, Katowice, Krakau, Lublin, Warschau Poznan, Szczecin, Gdansk en Lodz.

Boekingen Mr. President

Maar om maar een paar steden te nemen die LayZee tijdens zijn reizen en rondreizen heeft bezocht. LayZee is nog steeds onderweg en behaagt menigten en charmeert publiek over de hele wereld met zijn smaak van de 90’s Show. Mail gerust voor alle informatie over LayZee en zijn ongelooflijke 90’s Show.

Kom in de stemming

Mr. President boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mr. President te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mr. President wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mr. President viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mr. President online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mr. President boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mr. President kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mr. President boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!