Natte Visstick boeken?

Natte-Visstick-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Natte Visstick boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Natte Visstick

Natte Visstick, de iconische figuur in de techno scene, heeft de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd voor zijn eigenzinnige en grensverleggende muziek. Zijn single, “Lekkere Boterham”, belichaamt perfect het kenmerkende geluid waar hij en zijn partner Vieze Asbak bekend om staan.

Snelle techno-beats en krachtige drops

Met een combinatie van snelle techno-beats en krachtige drops, neemt deze track luisteraars mee op een meeslepende rit die het midden houdt tussen techno en hardcore. In tegenstelling tot eerdere releases, houden beide artiesten het hier subtieler, zonder te overdrijven met overdreven geluidseffecten. De titel van het nummer, “Lekkere Boterham”, is een knipoog naar het populaire personage Tata uit de Nederlandse misdaadserie Mocro-Mafia, waarbij de enige vocale elementen op de track te horen zijn.

Met hun voorliefde voor het onconventionele streven Natte Visstick naar muziek die grenzen verlegt en verwachtingen tart. Dit wordt ook weerspiegeld in het gedurfde ontwerp van de singlehoes, dat hun eigenzinnige stijl perfect weerspiegelt.

Boekingen Natte Visstick

Voor een onvergetelijke ervaring vol unieke en grensverleggende muziek is het boeken van Natte Visstick een absolute must. Met zijn opvallende geluid en kenmerkende stijl zal hij zeker een blijvende indruk achterlaten op elk evenement.

Kom in de stemming

Natte Visstick boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Natte Visstick te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Natte Visstick wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Natte Visstick viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Natte Visstick online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Natte Visstick boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Natte Visstick kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Natte Visstick boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!