Nelson Jackson boeken?

Nelson-Jackson-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Exclusief techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Ook te boeken 2 dansers

Nelson Jackson boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Nelson Jackson

Michael Jackson als een tribute act is een garantie voor succes en zeker met de show van Nelson! Hij is een graag geziene act als Micheal Jackson imitator en reisde met zijn act door heel Europa tijdens de history tour van de echte Michael in 1996-1997.Tijdens playbackshows en Talentenshows won hij vele prijzen 1988 tot 1992 AWARD winning best michaeljackson DINOMUSIC1995 19961997 pasar malam tour hollandbelgiumgermany. Nelson heeft in de loop der jaren aan verschillende MJ-album promoties meegewerkt zoals “Dangerous”, ” History” de “Thriller 25” “Number Ones”, “King of Pop” album en “Invincible” escape Nelson werd door Sony regelmatig uitgenodigd om op een bedrijfsfeest te komen optreden en te verschijnen als impersonator/mjackson.

The King of Pop op uw event?

Deze “MJ” is reeds vele jaren onderweg als professioneel entertainer met meer dan 30 jaar podiumervaring. brengt hij op grote en kleine evenementen Michael Jackson weer tot leven. Een perfecte tributeshow, met alle bekende hits en diverse kostuumwissels. Omdat zingen tijdens deze energieke danceshow erg vermoeiend is en we natuurlijk alle aandacht op de herkenbare moves willen hebben, is dit een playback act. U zult merken dat de entertainer het geweldig vindt om op de bühne te staan en daardoor flink wat van de typische Jackson energie uitstraalt!
Stilzitten is er echt niet bij.

Boekingen Nelson Jackson

Nelson geeft al meer dan 30jaar een Michael Jackson Tribute Show vol vuur en dynamiek. Wisseling van kleding& spectaculaire dansen geeft een geweldig spektakel voor uw event of feest. In een snel tempo volgen de bekende hits elkaar op. Bij ieder nummer draagt de Dutch Michael Jackson de spectaculaire kostuums die de echte Michael Jackson in zijn videoclips en concerten droeg. Niels is al van kinds af aan fan en is op zijn 10e mee gaan doen met playbackshows. Zijn Michael Jackson hobby, dansen en kleding ontwerpen, groeide uit tot het verzorgen van vele optredens voor publiek op bruiloften, bedrijfsfeesten, etc.

Maar ook voor nationale zenders zoals o.a.

De Wereld Draait Door van VARA(live 1.8miljoen kijkers*tmf mjspecial *mtvJeugdjournaal van NOS BNN TV KRO, marc marie opgenomen .lieve martiene RTL4 koffietijd * boulavard* en SBS6.shownieuws *Regionale zenders als TV Oost, open podium * regio magazin* en dan nu nog even dit..TV Noord,Tub TV,* maar ook internationaal op de Duitse TV zender ZDF en Belgische zender BRT.

Awards en prijzen

  • In 1997 is Nelson door de Nederlandse MJ Fanclub TLC (The Legend Continues) verkozen tot beste Michael Jackson Act.
  • daimond award winner 1998 beste show act
  • In 2008 verzorgde hij op uitnodiging van Sony Entertainment Music een speciale act ter gelegenheid van de 50e verjaardag van The King of Pop in Almere.
  • De flitsende playback act en verbluffende dansshow van 30 minuten met bekende hits is speciaal gemixt in de studio van twice music production(vriezenveen holland)Kortom een tribute show die u absoluut gezien moet hebben!

Kom in de stemming

Nelson Jackson boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Nelson Jackson te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Nelson Jackson wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Nelson Jackson viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Nelson Jackson online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Nelson Jackson boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Nelson Jackson kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Nelson Jackson boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!