Alle 13 Jaanke gaat stoppen. Na bijna 12 jaar is dit in goed overleg besloten. Ciska Cigaret (Petra Schipperen), Guan ta na Mera (Gino Schipperen) en Knee de Grote (Corné den Ridder) kijken terug op een fantastische periode met veel bijzondere momenten.

Wat jaren geleden terug startte als een éénmalig bedoeld muzikaal geintje, groeide uit tot een veelgevraagde Smartlappen-Feest-Act.

In het hele land werden succesvolle optredens gedaan waardoor de smartelijke olievlek alsmaar groter werd. Diverse liedjes, o.a. Arrogante Kwal, In ons Dafke, Heel Mooi Vogeltje, Witte Eend en Daar Gaan We Weer zijn populaire ‘Alle 13 Jaanke Krakers’ en zijn inmiddels een begrip geworden in de Carnavalsperiode.
Zijn Gino, Petra en Corné de optredens beu, zijn er geen optredens meer of is er onenigheid onder elkaar misschien? Nee, geen van allen is aan de orde, maar hun uiterst drukke privé/werk situatie in combinatie met Alle 13 Jaanke is niet meer te realiseren.

Alle 13 Jaanke zal zeker niet met ‘de stille trom’ de smartelijke podia verlaten. Er staan twee spetterende Afscheids-Shows gepland op Zaterdag 12 september (Veerse Dag Raamsdonksveer) en Zondag 13 september (De Gouden Leeuw Terheijden)! Ciska, Guan en Knee bedanken alvast alle mensen die (in)direct bij de act betrokken waren en uiteraard een smartelijk applaus voor iedereen die ons al die jaren trouw zijn blijven volgen en aanwezig waren tijdens één van de vele Smart-Shows.

Informatie mbt de állerlaatste Shows volgt op korte termijn, check daarvoor de website http://www.alle13jaanke.nl/