Corry Konings gaat samenwerken met rapper Kempi. De zangeres van het Nederlandse levenslied gaat een eigen versie van het nummer ‘Zoveel Stress’ opnemen.

Voor het nieuwe seizoen van het programma  Ali B op Volle Toeren gaan Corry Konings en Kempi samenwerken. In de show worden rappers aan zangers van het Nederlandse levenslied gekoppeld om elkaars nummer in een nieuw jasje te steken.

In de tweede aflevering werken Konings en Kempi samen aan het rapnummer ‘Zoveel Stress’ van Kempi. In het radioprogramma FunX Start vertelde Ali B dat ze zich allebei kwetsbaar hebben opgesteld, hetgeen goede invloed had op de samenwerking.

In het eerste seizoen werkten Willeke Alberti en rapper Kleine Viezerik samen. Dit seizoen zijn emcee Nina en zanger Armand te zien in de eerste aflevering. De nummers ‘Straattaal’ en ‘Ben Ik Te Min’ worden dan in een nieuw jasje gestoken.

Volgens Ali B wilde de rebelse zanger in eerste instantie niet deelnemen aan het programma. Maar na het zien van een oude aflevering met Bonny St. Claire, veranderde Armand alsnog van mening.

Andere samenwerkingen die voorbij zullen komen zijn Rob de Nijs en Hef, George Baker en Dio en Liesbeth List en Sticks.

Het verschil met het eerste seizoen van ‘Ali B op Volle Toeren’ is dat er dit keer videoclips worden gemaakt van de vernieuwde tracks.