Uit handen van Albert Verlinde kregen Nick en Simon vandaag in Volendam het eerste exemplaar van “Fier” uitgereikt. Ook werden zij verrast met een gouden en platina award van het album, omdat de cd al voor release meer dan 50.000 keer verkocht is.

Morgen ligt het nieuwe Nick & Simon album “Fier” in de winkels. Deze vierde cd, die maar liefst 16 gloednieuwe liedjes bevat, is een fikse stap verder in de muzikale carrière van het duo.

De single die aan de cd vooraf ging, “Een Nieuwe Dag”, knalde op de eerste plaats de hitparade in en is momenteel veelvuldig op radio te beluisteren.

De nummers op het nieuwe album zijn voor het grootste deel zelf geschreven, met ondersteuning van topproducer Gordon Groothedde. Hoewel het geluid wellicht iets poppiër is, blijft de zo kenmerkende harmonieuze samenzang van Nick Schilder en Simon Keizer. De speciale gelimiteerde editie van de cd, die verpakt is in een fraaie digipak, bevat naast de cd ook een dvd met een aantal unieke opnamen. Hierop staat onder andere een sessie die de mannen in de Wisseloord Studio opnamen met zeven speciale covers, de clip van “Een Nieuwe Dag” en een videodagboek dat het duo opnam tijdens het werken aan de cd.

4 X FIER! > Onder de titel 4 x FIER! geven Nick& Simon, begeleid door een uitgebreide liveband, een viertal speciale concerten waarbij de liedjes van het album “Fier”centraal staan. Deze spectaculaire concerten zijn de uitgelezen kans om alle nieuwe nummers live met hen te gaan beleven. Uiteraard zullen tijdens de 4 x Fier! concerten ook de grootste hits aan bod komen.

Nick en Simon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:Sterrenparade.nl