De sympathieke Tilburger Rudy de Wit mag gerust een van dé opkomende Nederlandstalige artiesten van dit moment genoemd worden. Met zijn singles “Enkel Een Lach Van Jou”, “Sweet Love”,  “Kom Bij Mij”, “Ga Met Me Mee (Be My Day)” en “Genieten” wist Rudy de ene hit na de andere te scoren.

Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de nieuwe single van Rudy de Wit, en deze is nu een feit. De titel is “Zin In Een Feestje” en hiermee heeft Rudy een enorme kneiter in handen. Voor deze single werd i.s.m. Rudy’s vaste producer Harald Queens de oude Boney M. hit “I See A Boat On The River” onder handen genomen en in een typisch Rudy de Wit jasje gegoten. Het resultaat mag er wezen en hiermee lijkt Rudy zijn zesde hit in een rij te pakken te hebben.

De release van “Zin In Een Feestje” werd afgelopen weekend groots gevierd in een bomvolle zaal bij Café Ons Thuis in Tilburg, met spetterende optredens van o.a. Colinda, Danny Robben, Andy, Dennis Jones, John de Bever, Alisha, Mark Rijs, René Smulders, Rodney Visser, Charlene en Django Wagner. Maar het hoogtepunt van de avond was natuurlijk het knallende optreden van Rudy zelf.

Dit najaar verschijnt via Hit It! Music het debuut album van Rudy de Wit waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.