Dankzij hits als “Sweet Love”, “Ga Met Me Mee (Be My Day)” en “Genieten” is de carrière van de Tilburgse volkszanger Rudy de Wit het afgelopen jaar in een stroomversnelling geraakt. Rudy wist succesvolle noteringen te behalen in de Nederlandse charts en je kunt momenteel geen horeca gelegenheid bezoeken, of je hoort zijn liedjes voorbij komen.

Het is dan ook een logisch gevolg dat Rudy’s populariteit met de dag groeit en de agenda steeds voller loopt met optredens door het hele land. Momenteel legt Rudy de Wit samen met producer Harald Queens de laatste hand aan de opnames van zijn nieuwe single, welke in augustus via HIT IT! Music zal verschijnen. Hiermee keert Rudy terug bij HIT IT! Music, het label dat ook enkele van Rudy’s eerdere singles zoals “Sweet Love” en “Enkel Een Lach Van Jou” uitbracht.

HIT IT! Music is hiervoor een nauwe samenwerking aangegaan met het management van Rudy de Wit. De promotie zal hiermee ook weer verzorgd worden door Casper Janssen Music Promotion. “Ik ben erg blij en trots om Rudy opnieuw te mogen verwelkomen in mijn stal en ik verheug me tevens op de samenwerking met zijn management.In het verleden heb ik erg prettig met Rudy mogen werken in ik geloof rotsvast in deze artiest, wiens naam zich in Nederland en België steeds meer vestigt. Met elkaar kunnen we dit op een mooie manier verder uitbouwen.” aldus Casper Janssen.

In november van dit jaar volgt het debuutalbum van Rudy de Wit, welke groots gepresenteerd zal worden.