Vinzzent, de publiekslieveling van het Nationaal Songfestival, heeft zijn Spaanstalige versie van ‘Ik Ben Verliefd Sha-la-lie’ af.

Tijdens het Nationaal Songfestival zong Vinzzent stukjes van het Nederlandse lied in het Spaans. Dat bleef zo hangen bij zijn fans, dat ze vroegen of hij dat wilde opnemen. De Brabantse zanger zocht iemand voor de Spaanse tekst, ging naar Spanje en nam contact op met componist Pierre Kartner. Die kon hem ook nog helpen aan ingangen in Mexico. In het Spaans heet het lied ‘Eres Mi Amor’.

De Spaanse versie klinkt heel anders dan de Nederlandstalige versie van ‘Ik Ben Verliefd Sha-la-lie’ waarmee Vinzzent die op het Nationaal Songfestival derde werd, maar wel verreweg de meeste stemmen van het publiek kreeg. Op het Songfestival maakte Vinzzent een reggae-achtige versie van het lied. Nu is het een puur Spaans nummer geworden. Klik hier om een fragment van het liedje te beluisteren.

Vanavond zal Sieneke Nederland vertegenwoordigen met ‘Ik Ben Verliefd Sha-la-lie’. Dan zal blijken of Nederland na zes jaar weer eens de finale van het Eurovisie Songfestival kan bereiken.

Vinzzent boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bron:telegraaf