Opera Laria boeken?

Opera-Laria-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

25 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Opera Laria boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Opera Laria

Voor een ontspannend muzikaal intermezzo tijdens feesten, partijen, bedrijfsuitjes, congressen en dergelijke, heeft het gezelschap ‘OperaLaria’ een speciaal optreden van ongeveer een half uur op het menu staan. Onder de titel ‘Opera à la Carte’ serveren drie klassiek geschoolde musici een niet te versmaden, luchtige muzikale schotel op ‘hoog niveau’. Wereldberoemde aria’s, duetten, en koorpartijen worden met een duidelijke glimlach opgediend: van Mozart tot Wagner: van Opera Seria tot OperaLaria! ‘De OperaLaria-dames weten op onnavolgbare, eigen wijze hun programma af te stemmen op publiek en locatie, zodat ieder optreden uniek en onvergetelijk is’.

Het verhaal:

Diep in het hart van de bekende ‘Gooise Matras’, in de volksmond Blèricum genoemd, weten drie bekakte en in de ‘slappe was’ badende society girls zich met hun teveel aan vrije tijd geen raad. Terwijl ze regelmatig ‘gespot’ worden in zogenaamde upper-ten kringen, zoals ‘de Hilversumse’, de kookclinics en de tot vervelens aan toe georganiseerde haute coutureshows, zijn Doortje Vleugellam, Conny Bloothoven en Mylène de la Haaibaai onlangs toegetreden tot het Larens oratoriumkoortje ‘Nijd en Vlijt’. Dit om hun belabberde culturele niveau ietwat op te krikken! Op zoek naar potentiële gegadigden voor ‘Het Circuit’, moet u niet verbaasd opkijken als dit illustere drietal ook uw feestje komt ‘opleuken’!

Boekingen Opera Laria

Door artistiek leider Mylou Mazali van ‘voorkennis’ te voorzien krijgt hun ‘driesterren’ optreden een uniek en persoonlijk karakter.

Duur van de act: 1 x 25 minuten
Klassieke act met een glimlach
Op stijlvolle wijze worden uw gasten bij de act betrokken
De act wordt speciaal op maat gemaakt
Talen: Nederlands, Engels, Italiaans en Duits

Benodigdheden: licht, piano of babyvleugel en geluid in overleg

Kom in de stemming

Opera Laria boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 12 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Opera Laria te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Opera Laria wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Opera Laria viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Opera Laria online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Opera Laria boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Opera Laria kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Opera Laria boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!