Paul Smithuis (fluitist) boeken?

paul smithuis boeken
icon-clock

Tijdsduur

5 x 15 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 75 personen

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Paul Smithuis boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Al op jonge leeftijd zat het maken van muziek in mijn bloed. Toen ik tijdens een voorspeelavond van de plaatselijke harmonie in aanraking kwam met de klanken van een dwarsfluit was ik meteen verliefd. Het instrument had mijn hart gestolen en er volgden heel wat jaren waarin ik lessen kreeg. Door het spelen in orkesten, combo’s en koren wist ik mijn talent nog verder te ontwikkelen.

Hoogtepunten in zijn carrière

Mijn muzikale carrière heeft de afgelopen jaren een mooie vlucht mogen nemen. Hoogtepunten vormden onder andere het uitbrengen van diverse CD’s en singles, mijn gegeven theatershows, behaalde nominaties voor een Dutch Wedding Award, behaalde NTBO Keurmerk Trouwen en bereiken van de halve finale in het TV programma Holland’s Got Talent.

Boekingen Paul Smithuis

Als mens beschrijf ik mezelf wel eens als een open, sociale, spontane en muzikale doorzetter. Eigenschappen die me hebben geholpen bij het, geheel zelfstandig, ontwikkelen van mijn carrière. Waarin ontvangen waardering mij telkens weer kracht en energie geven om door te gaan. En ik met passie voor instrument en muziek mijn publiek keer op keer wil ontroeren. Om ze op die wijze een onvergetelijke herinnering mee te geven.

Kom in de stemming

Paul Smithuis (fluitist) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Paul Smithuis te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Paul Smithuis wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Paul Smithuis viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Paul Smithuis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Paul Smithuis boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Paul Smithuis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Paul Smithuis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!