Petje Pils boeken

Petje-Pils-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek

Petje Pils boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Petje Pils

Petje Pils begon al op 12-jarige leeftijd met draaien als drive-in DJ en werd enkele jaren later huis-DJ van een kroeg. Hier leerde Petje Pils de kneepjes van het entertainment vak en al gauw draaide hij in meerdere kroegen en discotheken.

Carnaval

Later ging hij zich ook toeleggen op het schrijven van carnavalsteksten, samen met een oom.
Uiteindelijk verwaterde dit, maar in 2019 pakte hij die draad weer op.

Wil je gezelligheid, dan boek je Petje Pils!

Petje Pils houdt van carnaval én gezelligheid. Onder productionele leiding van Marco Leeuwis (DJ Galaga) kwam de single “Koning Carnaval” tot stand, waarmee Petje Pils een heuse carnavalskneiter in handen had. Na de hits: “Schud het er maar in” en “Wat ga je koken Ine” heeft hij voor het carnavals seizoen 2023 maar liefst 2 nieuwe hits uitgebracht. Waaronder de polonaise knaller: “Het polonaiselied”.

Petje Pils boeken

Dus voor een feestje met de grootste polonaise, boek je Petje Pils!

Kom in de stemming

Petje Pils boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Petje Pils te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Petje Pils wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Petje Pils viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Petje Pils online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Petje Pils boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Petje Pils kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Petje Pils boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!