Phil Bee Cocker Band boeken?

Phil-Bee-Cocker-Band-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Phil Bee Cocker Band boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Phil Bee Cocker Band

Ode aan een van de markantste vocalisten uit de moderne muziek wereld, Joe Cocker. Joe Cocker door Phil Bee, een ode aan ‘the Voice from Sheffield’ gezongen door ‘the Voice (Senior) of Holland’.

‘With a little help from my friends’, ‘Delta Lady’, ‘Unchain my heart’, ‘Many rivers to cross’, ‘The letter’, ‘n’Oubliez jamais’, ‘You are so beautiful’, alle pareltjes van Cocker komen voorbij. Cocker leeft nog dagelijks voort met zijn muziek en dit is het dichtste bij dat u gaat komen in een live setting. De 12-koppige band van louter top muzikanten brengt de Cocker show perfect.

Phil Bee speelt al meer dan 35 jaar op internationale podia met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Met in de trofee kast diverse Dutch Blues Awards, beste zanger, beste album, beste band wordt hij beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Phil Bee speelde en tourde met oa. Steve Lukather (TOTO), Noel Redding (Jimi Hendrix Experience) en is vaste leadzanger bij de Jan Akkerman Band. In 2020 werd de single ‘Need your love so bad’ met André Hazes uitgebracht en tourde hij in de theatershow van Johan Derksen. In die periode speelde hij ook veelvuldig live in het programma Veronica Inside.

Boekingen Phil Bee Cocker Band

In de Corona periode besloot hij mee te doen aan The Voice Senior 2021, het programma dat hij in oktober 2021 won. De daaropvolgende single ‘The Letter’ (geproduceerd door Holger Schwedt) kreeg de volle aandacht van nationale media en werd door Phil en zijn band meermaals live gespeeld, bij Jinek, Half8, Koffietijd, Veronica Inside, Veronica Radio, L1, Radio 5. Waarna een succesvolle theatertour met zijn eigen band volgde.

Deelname The Tribute Battle of The Bands

In het 3e seizoen van het succesvolle TV programma The Tribute Battle of The Bands neemt Phil Bee met zijn Phil Bee Cocker band deel aan het SBS6 programma. Hij neemt het in deze tribute show gepresenteerd door Gerard Ekdom op tegen o.a. Bee Gees Forever, Just Like Robbie Band, The Brothers of Blues, Totally Spice en andere acts.

Kom in de stemming

Phil Bee Cocker Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Phil Bee Cocker Band te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Phil Bee Cocker Band wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Phil Bee Cocker Band viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Phil Bee Cocker Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Phil Bee Cocker Band boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Phil Bee Cocker Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Phil Bee Cocker Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!