Piraten Power Hour boeken

Piraten-Power-Hour-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Piraten Power Hour boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Piraten Power Hour

Van de Four Tak naar Henk Wijngaard en van de Rapsodies naar De Paladijns. Dit keer niet in kalm tempo, maar in rap tempo. Niet een uur lang beuken, maar een uur lang originele piratenhits -zoals Johnny Hoes ze ooit bedacht heeft- in één mix in stereo en een mooi regeltje RDS voor de tekstbeleving.

Boekingen Piraten Power Hour

Ze zorgden dit jaar voor een bomvolle Megatent op de Zwarte Cross, waar meer dan 15 duizend mensen uit hun dak gingen. Dompel je 1 uur lang onder in deze feestelijke jukebox der herkenbaarheid en laat je piratenhart bonzen op de beat der Hollandaise. Het bier zal uit alle gaten klotsen, ja dat wordt FEEST, een FEEST in kapitalen. Niet voor niets hebben ze meer dan 20 duizend volgers en meer dan 4 miljoen views op TikTok.

Piratenhits in de mix

Het Piraten Power Hour is er voor iedereen met een piratenhart en zorgt gegarandeerd voor herkenbaarheid en FEEST! Een interactieve show van precies 60 minuten waarin alle piratenhits GEMIXT worden. Dit is net zo uniek als de sound van de krakende vinylplaatjes die uit de Telstar Studio’s zijn komen rollen.

Kom in de stemming

Piraten Power Hour boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Piraten Power Hour te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Piraten Power Hour wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Piraten Power Hour viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Piraten Power Hour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Piraten Power Hour boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Piraten Power Hour kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Piraten Power Hour boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!