Jocelyn Brown boeken?

jocelyn brown boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jocelyn Brown boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jocelyn Brown

Jocelyn Brown is een veelzijdige zangeres met een krachtige en gepassioneerde stem. Jocelyn kwam uit een familie waar haar grootmoeder, moeder, twee tantes en een neef allemaal zongen. Maar het was haar tante Barbara Roy, die zong met de vrouwelijke vocale groep EPP die haar inspireerde om serieus te zingen.

Jocelyn’s grootste hits zijn onder meer:
– Somebody Else’s Guy
– Always There
– Something Going On
– Keep On Jumpin
– Enough Is Enough
– I Believe Worthy
– Nights Over Egypt
– Ain’t No Mountain High Enough
– My Troubled Soul

Boekingen Jocelyn Brown

Jocelyn verscheen aanvankelijk als solist in de kerk met verschillende gospelkoren in Brooklyn, maar maakte al vroeg de overstap naar discomuziek. Ze trad op met bands als Kleer, Inner Life en the Salsoul Orchestra. De opnamecarriere van Jocelyns definieert zichzelf, nadat zij met veel van de beste Soul-, Raregroove- en Disco-producers, artiesten en muzikanten van onze tijd heeft gewerkt. Een lijst met Quincy Jones, Luther Vandross, George Benson, Michael Jackson, Roberta Flack, Janis Joplin, Patrick Adams, Leroy Burgess, Cerrone, Change, Herbie Mann, Milton Wright, … De lijst gaat maar door!

Haar niet-geaccrediteerde vocale hook voor Snaps ‘I Got The Power’ is slechts een van de talloze voorbeelden van Jocelyn’s stem die door de genres wordt gesampled. Elke keer versterkte ze haar onuitwisbare impact op hedendaagse muziek.

Kom in de stemming

Jocelyn Brown boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jocelyn Brown te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jocelyn Brown wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jocelyn Brown viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jocelyn Brown online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jocelyn Brown boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jocelyn Brown kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jocelyn Brown boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!