PRFCT5 boeken?

prfct5 boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

PRFCT5 boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie PRFCT5

PRFCT5 is de band voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Van (trouw)recepties, jubilea, promotiefeesten, reünies, personeelsfeesten, horeca festiviteiten tot gala’s.

Boekingen PRFCT5

PRFCT5 verzorgt graag de muzikale omlijsting van uw diner, receptie of bijeenkomst. De band staat garant voor een uitstekende sfeer en zorgt met een warm, persoonlijk programma voor een onvergetelijke avond. Bovendien schikt dit ensemble zich soepel naar de regels die in deze tijd zijn opgesteld om een veilige en gezonde samenkomst van mensen te garanderen.

Repertoire van PRFCT5

PRFCT5 is een band die zich toelegt op lichtvoetige jazz, romantische ballads, zwoele bossa’s en swingende popsongs. Op hun speellijst staan nummers van artiesten als Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en Astrud Gilberto. Maar ook van The Beatles en bijvoorbeeld Amy Winehouse. Bekijk en beluister ook de korte filmpjes hieronder voor een eerste indruk.

Achtergrondmuziek op conversatieniveau

PRFCT5 is een ‘servicegerichte’ band. U bepaalt in samenspraak met hen hoe u de band graag inzet. Uiteraard legt de band momenteel het accent op achtergrondmuziek, vanwege de specifiek voor zalen geldende coronaregels met betrekking tot het dansen.

Aantrekkelijke prijs

PRFCT5 hanteert een aantrekkelijk instaptarief. Afhankelijk van de locatie en het aantal gasten, maken wij een voorstel op maat voor de benodigde techniek, voor zover deze niet al aanwezig is op de locatie zelf.

Bezetting van PRFCT5

 • Zangeres: Jessica Koomen
 • Gitarist: Mateusz Pulawski
 • Pianist: Paul van den Belt
 • Bassist: Peter Kummer
 • Drummer: Michael van Praag

PRFCT5 is ook uitstekend in staat een gastoptreden live te begeleiden, onlangs heeft Erica Yong een spetterend optreden met hen mogen verzorgen.

Specificaties

 • PRFCT5 speelt avondvullend (aantal en lengte van sets in overleg)
 • Inclusief: techniek afgestemd op uw wensen (afhankelijk van locatie, tijden, aantal gasten en overige wensen)

“Als groot muziekliefhebber en drummer van deze band, beveel ik u graag PRFCT5 aan. Met mijn muzikale vrienden treed ik graag op bij uw feest, jubileum, receptie of diner.” – Michael van Praag

Kom in de stemming

PRFCT5 boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om PRFCT5 te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u PRFCT5 wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met PRFCT5 viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u PRFCT5 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

PRFCT5 boeken

Dus bent u benieuwd hoe u PRFCT5 kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

PRFCT5 boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!