Q-Trix boeken?

q trix boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Q-Trix boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Q-Trix

Q-Trix Close Up
Johan Janssen met close-up magie en trix op de vierkante centimeter. Hij houdt van magie, variété, vuur én zijn publiek. Door zijn jarenlange ervaring met de oude magie én met de nieuwste ontdekkingen is Johan in staat moderne toverkunst te laten ontstaan. Op subtiele wijze weet deze meester in de magie, opvallend en toch bescheiden, de toeschouwer recht onder zijn neus te verbazen, te verwonderen en in een wereld vol verrassing mee te nemen.

Hassan, De Wonderverkoopman
Hij probeert zijn bizarre waar te slijten op zijn eigen wijze: vliegende tapijten in alle soorten en maten, koperen wonderlampen, handgeknoopte touwen en een passant wat kamelen. Zijn handelskletspraat is ongeëvenaard en het publiek raakt geboeid en betrokken. Deze “oosterse” verschijning lijkt zó uit het oriëntaalse onze wereld in te stappen. De vier elementen zitten in alles verborgen: water (hard nodig in de woestijn!), vuur (de vlammen slaan soms uit zijn koopwaar!), aarde (water verandert in zand waar je bij staat!) en lucht (wie zweeft daar omhoog???)… Hassan levert een complete performance met sproeiende finale! Een voorstleling met magie, humor en prachtige stories.

Boekingen Q-Trix

Johan de Vuurman
Een warmvlammend welkom voor uw gasten met deze vurige verschijning. Met zijn passie voor vuur ontvangt hij uw gasten zowel groots als pakkend en houdt Johan de Vuurman uw gasten een brandend verlangen naar meer voor… Vuurperformances waarbij soms alledaagse voorwerpen spontaan vlamvatten, en vuur niet alleen spektakel maar ook hartverwarmend blijkt te zijn.

Dr. Q’s magistrale vlooiencircus (variété, straattheater)
Stap terug in de tijd en neem een kijkje bij het kleinste circus ter wereld, bevolkt door minuscule artiesten: VLOOIEN!!

Klein van stuk, groot in daden! Zie hoe deze kleine kunstenmakers een koets voortrekken, balans zoeken op een loopbal en de weergaloze stunt van de levende kanonskogel vlekkeloos uitvoeren! Tevens kunt u getuige zijn van een dubbele salto op het strakke koord met als grande finale de sprong des doods door een brandende hoepel! En dit allemaal op een speeloppervlakte van nog geen 900 cm2! De alom gerespecteerde vloloog Dr. Q presenteert de voorstelling en doorweeft het spektakel met interessante wetenswaardigheden over de voortdurende training en het bijzondere leven van de artiesten.

Q-Trix boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Q-Trix te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Q-Trix wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Q-Trix viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Q-Trix online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Q-Trix boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Q-Trix kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Q-Trix boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!